Mitä ihmettä? Ottawan fanipostissa keskarit pystyssä

Surkean kauden pelannut Ottawa Senators yritti haalia itselleen uusia faneja, mutta joutuivat naurunalaiseksi.

NHL:n viimeisellä sijalla ainoastaan 52 pistettä keränneenä majaileva Ottawa Senators yrittää pitää fanit puolellaan. Seura lähetti kausikorttilaisilleen mainoskirjeen, jossa oli mukana ylimääräisiä ottelulippuja. Mainostempaus ei mennyt kuitenkaan aivan suunnitelmien mukaan ja he saivat kokea somen raa’an voiman.

-Olette seisseet kanssamme ilman kysymyksiä, joten haluamme tarjota teille ylimääräisiä ottelulippuja kiitollisuuden eleenä. Toivomme, että käytätte ne ja tuotte mukananne kaltaisianne hyviä tyyppejä.

Tekstissä itsessään ei ole mitään outoa, mutta kuvasta riittää sanottavaa senkin edestä. Kuvassa kolme Ottawa pelaajaa juhlii maalia vieraspaidat yllään. Tämän lisäksi kun kuvaa tarkistelee tarkemmin, niin huomaa taustalla olevan tomeran Detroit fanin, joka näyttää Ottawalaisille keskisormea.

Reddit.com sivustolla eräs fani ihmetteli, että miksi kaltaisen mainoksen kuva on otettu vierasottelusta. Tähän oltiin todettu, että Ottawalla oli kaksi vaihtoehtoa: ottaa kuva kotipelistä tai kuva, jossa näkyy faneja. Kommentista ymmärsi sen, että molempia ei voinut saada.

Kysymys kuuluukin, että miten ihmeessä kyseinen kuva keskareineen on päässyt läpi markkinointiosaston tarkasteluista?

Ottawa Senatorsin katsojaluvut ovat vähentyneet entisestään Mark Stonen ja Matt Duchenen kauppojen myötä, joten mainostempaukselle on syynsä. Maaleja Ottawa on tehnyt kiitettävään tahtiin, mutta päästettyjä heillä on eniten koko NHL:ssä kuluvalla kaudella, eikä pudotuspeleihin ole mitään asiaa. Tulevat vuodetkaan eivät näytä kovin valoisilta.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia