MMA-tähti Joyce Vieira löi kuvauksissa seksuaalisesti häiriköinyttä miestä

Vapaaottelija Joyce Vieiran oli ottamassa bikinikuvia rannalla, kun tuntematon mies ilmestyi taakse shortsit polvissa ja alkoi tyydyttämään itseään. Vieira ei tätä sulattanut vaan antoi miehelle opetuksen.

MMA-Joyce Vieira

27-vuotias vapaaottelija Joyce Vieira oli ottamassa uimapukukuvia ystäviensä kanssa, kun hän huomasi taustalla tuntemattoman miehen suorittavan seksuaalisia tarpeitaan.

-Käännyin ympäri ja huomasin tuntemattoman miehen olevan siinä shortsit polvissa polulla jossa kulkee jatkuvasti ihmisiä. Siinä mies vain ääntelehti ja voihki tyydyttäessään itseään tilanteessa.

Vieira yritti ensin puhua miehelle saadakseen tämän lopettamaan, mutta mies vain jatkoi itsensä koskettelua. Ottelemaan tottunut tähti päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja hyökkäsi hävyttömän miehen kimppuun.

Paikalle saapui myöhemmin poliisi ja mies pidätettiin epäasiallisesta käytöksestä julkisella paikalla. Mies päästettiin kuitenkin vapaaksi, sillä hänen mukaansa kyseessä oli väärinkäsitys. Hänen mukaansa Vieira ylireagoi, sillä hän oli ainoastaan virtsaamassa.

>>Pippuriset naiset ovat ennenkin antaneet kyytiä!

Vieiran mukaan tilanne oli kuitenkin selvä ja miehen anatomian tuntevana naisena hän sanoi, että mies oli tilassa jossa virtsaaminen olisi ollut mahdotonta.

-On uskomatonta kuinka tuollaiset miehet voivat päästä tilanteesta kuin koira veräjästä. Tämä ei ole mukavaa, sillä mies tulee olemaan samassa kaupungissa kanssani ja hän saattaa jatkossakin liikkua samoilla alueilla kuin minä.

Brasilian rannikolla otetut kuvat onnistuivat kuitenkin lopulta ja niitä pääset ihailemaan Vieiran instagram tililtä:

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia