Modric haluaisi Interiin, mutta Eriksen ei taida päästä Realiin

Luka Modricin siirto Real Madridista Inter Milaniin on ilmeisesti siitä kiinni, että saako Real kovan luokan korvaajaa tilalle. Hankalalta näyttää, Spursin Eriksen maksaisi huiman paljon.
Luka Modric Super Cupissa Atletico Madridia vastaan

Valioliigassa on siirtoikkuna jo laitettu kiinni, mutta muualla Euroopassa saattaa vielä tapahtua. Real Madridin keskikenttämies, Venäjän MM-kisojen parhaaksi pelaajaksi valittu kroatialainen Luka Modric on ilmeisesti todella halukas vaihtamaan Espanjan Serie A:n Inter Milaniin. Suurin ongelma siirrolle The Sunin mukaan on se, että Real Madrid haluaisi Modricin korvaajaksi Tottenhamin mainion tanskalaisen Christian Eriksenin, mutta Spurs lätkäisi miehelle 178 miljoonan punnan hintalapun.

Modric oli eilen Real Madridin mukana UEFA: Super Cupissa Atletico Madridia vastaan. Hän ei kuitenkaan ollut avauksessa, vaan tuli kentällä toisella puoliajalla vajaan tunnin pelin jälkeen Asension tilalle. Peli oli Modricin tullessa mukaan 1-1, lopulta Atletico voitti jatkoajan jälkeen 4-2. Modric sai ottelussa keltaisen kortin.

Gianluca Di Marzio -niminen italialainen toimittaja on verkkosivuillaan sanonut, että Modricin tulo Interiin on nyt pahasti vaarassa. Real Madrid ei päästä Modricia lähtemään, ellei se saa toista kovaa pelimiestä tilalle. Ja nyt kun Modric näytti Venäjällä parhaita puoliaan, niin todella hankalaa miehen korvaaminen olisi.

Tanskalainen Eriksen pelasi myös mainiosti Venäjän kisoissa, ja ikä on hieman Eriksenin puolella. Hän on 26-vuotias, kun Modric on jo 32-vuotias, eli Eriksenillä olisi enemmän huippuvuosia jäljellä.

Eriksen on Tottenhamin managerin Mauricio Pochettinon luottomiehiä, ja Spursin puheenjohtaja Daniel Levy on todella tiukka neuvottelija. Eriksen ei lähde Lontoosta helpolla. Kauppa olisi myös iso ongelma Spursin miehistölle, sillä joukkue ei pystyisi enää hankkimaan korvaajaa ennen seuraavaa siirtoikkunaa ensi tammikuussa.

Entinen Amsterdamin Ajaxin tähti Eriksen teki viime kaudella Valioliigassa 14 maalia ja antoi kymmenen maalisyöttöä. Kauden avausottelussa Newcastlessa Eriksen oli yksi kentän parhaista, kun Spurs voitti 2-1.

Eriksenillä on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä, ja uutisten mukaan Tottenham on kovasti halukas tekemään uuden sopimuksen. Kiinnostusta mieheen on, Real Madridin lisäksi myös PSG olisi halukas ottamaan Eriksenin.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia