Monta nälkäistä ottelijaa odottaa Joshua vs. Parker matsin lopputulosta

Näille kavereille löytyy haastajia.

Kamppailu-urheilun maailmassa ei ole vuoden 2018 puolella ollut tähän mennessä mitään megaotteluita jotka olisivat vetäneet edes vähän vertoja taannoiselle Mayweather vs. McGregor spektaakkelille. Tämän kuun lopussa kuitenkin tapahtuu, kun gongi kumahtaa Anthony Joshua ja Joseph Parkerin välisen raskaansarjan maailmanmestaruusottelun alkamisen merkiksi.

Katsomme kuitenkin tänään jo ottelun ohitse eteenpäin tulevaisuuteen. On nimittäin aivan sama, kumpi ottelun tulee voittamaan, niin hän tulee joka tapauksessa saamaan paljon haastajia mediassa. Yksi kovasanaisimmista räksyttäjistä mitä todennäköisimmin on brittihirviö Tyson Fury. Raskaan sarjan entinen maailmanmestari on ollut kehässä viimeksi vuonna 2015 kun hän voitti lajilegenda Vladimir Klitshkon. Vähän myöhemmin mies kuitenkin kärysi anabolisista steroidista jonka jälkeen hän on kaatanut enemmän mukia kuin vastustajia. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että mies on saanut otettua itseään niskasta kiinni. Miehen nyrkkeily valmentaja Ben Davison onkin julkaissut Twitterissä kuvan ottelijan viime aikaisesta muodonmuutoksesta, joka on luvalla sanoen merkittävä.

Olisiko Furysta haastamaan Joshua ta Parker?

Toinen merkittävä haastaja 31.3.2018 käytävän ottelun voittajalle voisi olla uusi nimi Joe Joyce. 198 – senttinen Joyce ei ole otellut raskaassa sarjassa ammattilaisena vasta kuin kolme ottelua, mutta mies on voittanut nämä kaikki tyylipuhtaasti. Viimeisimmän päänahan Joyce otti Lontoossa vähä aikaa sitten, kun hän päihitti teknisellä tyrmäyksellä 10 senttiä pidemmän vastustajansa Donnie Palmerin vain 38 sekunnissa. Ennen ammattilaiseksi siirtymistä Joyce nappasi Rion Olympialaisissa superraskaassa sarjassa hopeaa vuonna 2016. Niin ikään brittiläinen Joyce on myös toiminut Anthony Joshuan sparrausvastustajana. Ehkäpä harjoituskaverit nähdään myöhemmin myös tosi mielessä iskemässä toisiaan vastaan?

Palataan vielä takaisin nykyhetkeen. Lue lisää kalenterivuoden suurimmasta ottelusta Nyrkkeilyä: Anthony Joshua – Joseph Parker 31.3.2018