Morata menossa Atletico Madridiin

Higuainin tulo Chelseaan pudotti Moratan kolmanneksi joukkueen kärkimiesten listalla. Oli siis aika vaihtaa maisemaa, miehen uusi seura on Atletico Madrid.

Alvaro MorataAlvaro Morata on siirtymässä Chelseasta Atletico Madridiin. Uutisten mukaan Morata olisi tänään sunnuntaina Madridissa lääkärintarkastuksessa.

Moratan aika Chelseassa on ollut paha pettymys. Hän tuli joukkueeseen kesällä 2017 huimalla 60 miljoonan punnan siirtosummalla. 72 ottelussaan Chelsean paidassa Morata teki vain 24 maalia, eikä hän milloinkaan saanut vakuutettua itselleen joukkueen ykköshyökkääjän paikkaa. Nykyinen manageri Maurizio Sarri on tällä kaudella ajoittan tyytynyt nostamaan Eden Hazardin kärkeen, ja jättänyt Moratan penkille. Ranskalainen Olivier Giroudkin on ollut usein Sarrin valinnoissa Moratan edellä.

 

Muutama päivä sitten Chelsea toi joukkueeseen Gonzalo Higuainin AC Milanista, ja se tietenkin oli selvä merkki Moratalle, että hän ei ole Sarrin listalla korkealla.

Uutisten mukaan La Ligan Atletico Madrid ottaisi Moratan 18 kuukauden lainasopimuksella, mutta seuralla on optio kauden jälkeen ostaa Morata kokonaan itselleen. Jos Atletico ostaa Moratan kokonaan, niin hinta tulee olemaan 48,5 miljoonaa puntaa.

Morata hankki maineensa ennen kaikkea Real Madridissa. Kaudella 2016-2017 hän teki Realille 26 ottelussa 15 maalia, ja tämän jälkeen tulikin sitten lähtö Lontooseen. Espanjan maajoukkueessakin Morata on tehnyt 13 maalia.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia