Mourinho ei halua Ronaldoa

Jose Mourinho on tehnyt selväksi, että hän ei kaipaa Cristiano Ronaldoa joukkueeseensa, manageroi The Specia One sitten Manchesterissa tai Pariisissa.

Jose Mourinho ei halua Cristiano Ronaldoa joukkueeseensa, on Mourinho ensi kaudella sitten Manchester Unitedin tai, niin kuin huhutaan, PSG:n manageri.

Espanjalainen verkkosivusto Diario Gol kertoi, että Mourinho olisi ilmoittanut PSG:lle, että jos hän tulee Pariisiin ensi kaudella, niin Ronaldoa hän ei tarvitse. Saman Mourinho on jo ilmoittanut myös nykyiselle työnantajalleen Manchester Unitedille. Mourinho on kuvannut Ronaldon hankkimista ”mahdottomaksi”.

”En halua, että seurani tuhlaa aikaa pelaajiin, jotka ovat mahdottomia. Ronaldo on niin tärkeä pelaaja seuralleen, hänellä on valtava taloudellinen merkitys. Emme ole keksineet ainuttakaan syytä miksi Ronaldo olisi lähdössä Madridista”, Mourinho sanoi.

Ronaldo ei ole tällä kaudella ollut häävissä kunnossa. Hän on tehnyt vain yhden La Liga -maalin seitsemässä ottelussan. Mestareiden liigassa Ronaldo tosin on tehnyt kuusi osumaa. Ronaldon taantuva peliote on saanut jalkapallomedia spekuloimaan sillä, että portugalilaistähti olisi tämän kauden jälkeen vaihtamassa hieman helpompaan liigaan.

Manchesterista kuuluu myös sellaisia uutisia, että Marouane Fellaini saattaisi olla tammikuussa vaihtamassa joukkuetta. Fellainin agentti on uutisten mukaan tarjonnut kähäräpäistä belgialaista Juventukselle. Juventus ei kuitenkaan ole tehnyt tarjousta, seura on ilmeisesti enemmän saksalaisten Emre Canin ja Leon Goretzkan perässä.

Fellainin sopimus loppuu kesällä, joten hän voisi tammikuussa allekirjoittaa esisopimuksen uuden seuran kanssa.

Uutisten mukaan Mourinho olisi kääntymässä sille kannalle, että hän haluaisi pitää Fellainin ManU:ssa. Monipuolinen Fellaini on ollut viime aikoina tärkeä pelaaja ManU:ssa, mutta ilmeisesti pelaaja olisi kiinnostunut muistakin seuroista.

Fellainilla on ollut ManU:ssa tärkeä rooli tasapainottamassa keskikenttää Paul Pogban kanssa. Fellainin kanssa Pogba on voinut pelata hyökkäysvoittoisesti. Myös pitkän belgialaisen pääpelivoima on ollut Mourinhon käytössä, erikoistilanteissa Fellaini on ollu tärkeä pelaaja.

Mourinho saattaa käyttää aikaa ja vaivaa vakuuttaakseen Fellainille, että tämän tulevaisuus on Old Traffordilla.