Mourinho haluaa Maguiren Unitediin

Harry Maguire nousi Venäjän MM-kisossa maailman topparieliittiin. Ja sen tietenkin huomasi Jose "The Special One" Mourinhokin. Nyt ManU suunnittelee tarjousta kovasta brittipakista.
Harry Maguire MM-kisoissa

Englannin maajoukkueen puolustus pelasi Venäjän MM-kisoissa mainion turnauksen, ja tämä näkyy nyt siirtomarkkinoilla. Real Madrid haluaa huhujen mukaan Kieran Trippierin itselleen, ja nyt Mail On Sunday uutisoi, että Jose Mourinho haluaa Harry Maguiren Manchester Unitediin. Maguiren hintalappu on vielä Trippierin hintaa tuhdimpi, mies lähtisi Leicesterista 65 miljoonan punnan summalla.

Aivan mahdotonta miehistöä ei Mourinhokaan saa uutisen mukaan kasata. Hänen on ensin myytävä joku kolmikosta Chris Smalling, Marcos Rojo ja Eric Bailly.

Leicester ei halua luopua tähtitopparistaan helpolla. Seura on nostamassa Maguiren viikkopalkkaa 75 000 puntaan. Summa on suurin piirtein sama mitä Bailly ja Smalling saavat ManU:ssa. Maguirelle voisi tosin olla Unitedin mittavasta kassasta tulossa vielä enemmän.

Leicesterin manageri Claude Puel on Mail On Sundayn mukaan jo pohtinut mahdollisia korvaajia Maguirelle. Barcelonan ja Kolumbian maajoukkueen Yerry Mina ja Chelsean veteraani Gary Cahill on mainittu mahdollisina.

Harry Maguire tuli Leicesteriin vasta viime vuonna 17 miljoonan punnan hinnalla, mutta tämän jälkeen hänen peliuransa on noussut raketinlailla, ja MM-kisat oli tälle nousulle kirsikka kakun päällä.

Englannin maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate kertoman mukaan valitsi Maguiren maajoukkueeseen ja avaukseen tämän henkisen kovuuden vuoksi. Kova jätkä olisi kuin valettu Unitedin puolustuksen jatkuviin paineisiin.

Maguire tulisi Unitedissa ottamaan joko Smallingin tai Phil Jonesin paikan avauskokoonpanossa. Englannin maajoukkueessa Maguire sen jo teki.

Englannin siirtoikkuna sulkeutuu jo elokuun yhdeksäs. Suurseuroilla on kova kiire saada miljoonansa käyttöön.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia