Mourinho ja Conte riidoissa

Mourinho Contelle: "Pelle! Ottelufiksaaja!" ja Conte Mourinholle: "Seniili! Pieni mies!"

Chelsean manageri Antonio Conte ja Manchester Unitedin Jose Mourinho ovat riidoissa. Mestarimanagerit ovat jo viikon ajan hienovaraisesti solvanneet toisiaan lehdistötilaisuuksissa, eikä vihanpito varmasti lopu hetkeen, sen verran temperamenttisia kumpikin latinomies on.

Kaksikolla on jo aiemminkin ollut epäsopua. Mourinho ei ole ollut mielissään Conten riehaantumisesta sivurajalla, kun Chelsea pieksi ManU:a pelikentällä. Ja vielä sekin tuntuu miehiä kaivelevan, että Conte johtaa nyt Mourinhon ex-joukkuetta.

Riita sai uusia kierroksia vuoden alussa, kun Mourinho sanoi omassa lehdistötilaisuudessaan, että ”minun ei tarvitse olla kuin joku pelle sivurajalla”. Mourinho ei tarkentanut, että ketä hän tarkoitti kommentilla, mutta kyllä kaikki ymmärsivät, että Contesta siinä puhuttiin.

Conte totesi seuraavana päivänä, että Mourinho on sellainen mies, joka unohtelee mitä aiemmin tuli sanottua tai tehtyä.

Mourinho tähän taas seuraavana päivänä, että hän ei tarkoittanut pelle-kommentilla Contea, mutta hän lisäsi:” Se mitä minulle ei koskaan ole tapahtunut, eikä tule tapahtumaan, on se, että minua ei syytetä ottelumanipulaatiosta”. Antonio Contella on takana neljän kuukauden toimitsijakielto vuodelta 2012-2013, kun hän aikaisemmin ei ollut raportoinut ottelumanipulaatiota ollessaan Sienan manageri.

Conte vastasi seuraavana päivänä Mourinhon ottelumanipulaatio-kommenttiin näin:”Kun yrität satuttaa toista, erityisesti kun aivan hyvin tiedät totuuden siitä, mitä tapahtui, ja tuomioistuin todisti minun syyttömyyteni, mutta kun teet tällaista, se tarkoittaa, että olet vain pieni mies”.

 

 

Riitelyn jälkeen Conte totesi lehdille, että riita ei ole Chelsean ja ManU:n välillä, vaan hänen ja Mourinhon välillä, ja hän ei tule tällaista unohtamaan.