Mourinho laittaa kesällä puolustuksen uusiksi

Jose Mourinho ei ole tyytyväinen ManU:n puolustukseen, vaikka joukkue on päästänyt vähiten maaleja koko Valioliigassa. Smalling ja Jones joutunevat ulos.

Jose Mourinho aikoo laittaa kesällä Manchester Unitedin puolustuksen uusiksi.

Unitedin kausi ei aivan mene odotusten mukaisesti. Se on Valioliigan kakkonen, mutta eroa paikallisvastus Cityyn on jo 16 pistettä. ManU on välillä kovin aneeminen, viime viikonloppunakin se hävisi Newcastlessa 0-1. Joukkueen manageri Jose Mourinho ei tehnyt selväksi, että aivan tyytyväinen hän ei joukkueeseen ole. Se tarkoittaa kesällä pelaajakauppoja. Joukkue maksoi viime kesänä kärkimies Romelu Lukakusta 85 miljoonaa euroa, vuotta ennen keskikentän Paul Pogba oli maksanut 105 miljoonaa euroa ja tammikuussa Alexis Sanchez tuli joukkueeseen kovalla viikkopalkalla. Kärki ja keskikenttä ei rahalla enää parane. ManU on maailman rikkain jalkapalloseura, joten se syytää nyt sitten rahaa puolustukseensa.

Daily Mirror on uutisoinut, että Mourinho laittaa pihalle Unitedin englantilaispuolustajat Chris Smallingin ja Phil Jonesin. Lehden mukaan Unitedin tappio Newcastlelle paljasti joukkueen puolustuksen heikkoudet, vaikka se onkin päästänyt vähiten maaleja tämän kauden Valioliigassa.

Jose Mourinho taitaa olla hieman kade muille Valioliigan huippujoukkueille. Pep Guardiola osti tammikuussa Manchester Cityyn Aymeric Laporten 57 miljoonalla punnalla ja Jurgen Klopp hankki Liverpooliin Virgil van Dijkin 75 miljoonalla punnalla, joten pitäähän Mourinhonkin saada joukkueeseen kallis pakki.

Daily Mirror kertoi, että Mourinho havittelee ensisijaisesti Leicesterin maajoukkuepuolustajaa Harry Maguirea sekä Real Madridin ranskalaista Raphael Varanea. Maguiren hinta olisi 50 miljoonaa puntaa. Varane taas saattaisi lähteä Real Madridin kaaostilan vuoksi.

Toki Unitedilla on kovan luokan puolustajia. Eric Bailly on mainio pelimies, mutta ollut nyt sairastuvalla marraskuusta saakka. 35 miljoonalla punnalla ostettu Victor Lindelöf on ollut kovin epävarma, mutta häneen Old Traffordilla ilmeisesti uskotaan. Marcos Rojollekin ollaan tarjoamassa uutta sopimusta.