Mourinho tai Wenger Bayernin manageriksi?

Niko Kovac sai potkut. Seuraava Bayern Munchen -manageri on Mourinho, Rangnick, Wenger, Allegri tai joku muu?

Arsene Wenger

Arsene Wengeristä Bayern Munchenin uusi manageri! Näin voi käydä, uutisoi laatulehti Guardian.

Bayern Munchen antoi managerilleen Niko Kovacille potkut, kun joukkue hävisi Eintracht Frankfurtille Bundesliigassa 1-5 viime viikonloppuna.

Guardianin mukaan Bayernin listalla uudeksi manageriksi ovat Wengerin lisäksi muun muassa Ralf Rangnick, Erik Ten Hag sekä Max Allegri.

Kovacin lähtö ei ollut yllätys. Bayern on takellellut koko Kovacin managerikauden, vaikka joukkue vielä viime kaudella Bundesliigan mestaruuden veikin. Kovac aloitti hommassa kesällä 2018.

Tällä kaudella Bayern on ollut ajoittain loistava, ja ajoittain surkea. Se kukisti Tottenhamin Mestareiden liigassa Lontoossa lätkälukemin 7-2, mutta sitten Bundesliigassa joukkue on hävinnyt Hoffenheimille ja viimeksi Frankfurtille. Bayern on nyt Bundesliigassa vasta sijalla neljä.

Unibetin kertoimet: Voittaja Bundesliiga 2020/2021

Hoeness ei halua Mourinhoa

Ykkössuosikki uudeksi Bayern -manageriksi Guardianin mukaan on RB Leipzigin manageri Rangnick. Rangnick on kokenut Bundesliiga-manageri ja ilmeisen kiinnostunut hommasta, mutta hänellä on voimassa oleva sopimus Leipzigin kanssa, eikä häntä varmastikaan helpolla päästetä lähtemään. Aikaisemmin Rangnick on manageroinut muun muassa Stuttgartissa, Schalkessa ja Hannoverissa.

Bayernin kuvioita hankaloittaa seuran presidentti, äkkiväärä Uli Hoeness. Hoeness on jättämässä hommat parin viikon päästä, mutta hän vielä pääsee pari viikkoa sörkkimään managerin valintaa. Esimerkiksi Jose Mourinho on sellainen mies, että häntä Hoeness ei Muncheniin haluaisi. Ehkä Bayernissa odotellaan pari viikkoa, ettlä The Special One voi tulla hoitamaan hommat. Ainakin vetomatkkina on tätä mieltä.

Arsene Wenger on mies, jota Hoeness arvostaa. Wenger myös puhuu sujuvaa saksaa. Bayernin uumoillaan haluavan palkata tässä vaiheessa, ainakin loppukaudeksi, kokeneen managerin. Kovac oli managerina kovin kokematon, hän oli aikaisemmin tehnyt työtä vain Eintracht Frankfurtissa.

Ajaxin manageri Ten Hag on viime kauden jälkeen nostettu huippumanagereiden joukkoon. Samaten Juventuksessa menestynyt Allegri on myös mainittu Bayernin yhteydessä.

Vetomarkkioiden ykkössuosikki uudeksi Bayern -manageriksi Jose Mourinho.

Tässä Unibetin kertoimet kaksi päivää Kovacin potkujen jälkeen:

Jose Mourinho 2.50 | Ralf Rangnick 5.00 | Hans Flick 6.00 | Massimiliano Allegri 7.00 | Erik Ten Hag 7.00 | Arsene Wenger 10.00 | Mauricio Pochettino 17.00

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia