Mourinho vaihtaisi Pogban Dybalaan

Pogban pelit eivät Manchester Unitedissa vain ota sujuakseen. ManU hylkäsi kesällä Juventuksen ja Barcelonan tarjoukset, mutta nyt Mourinho olisi valmis vaihtokauppaan.
Paul Pogba ja Jose Mourinho

Paul Pogbaa ollaan alituiseen viemässä pois Manchester Unitedista. Pogba oli kauden kahdessa ensimmäisessä Valioliigan ottelussa Manchester Unitedin kapteeninakin. Manageri Jose Mourinho selvästi yritti sitouttaa superkalliin keskikenttämiehensä paremmin joukkueenseen, mutta ei sekään ole toiminut. United on ollut kehnonlainen, ja samaten on Pogbakin pelannut heikosti.

Jo viime kaudella huhut Mourinhon ja Pogban riidoista ja Pogba kehno pelaaminen nostivat spekulaatiot ranskalaisen pois lähdöstä jatkuvasti brittilehtien juttuihin. Ja kaipa niissä jotain perääkin on.

Nyt Englannissa kirjoitetaan, että Jose Mourinho suostuisi päästämään Pogban takaisin vanhaan seuraansa Italian Juventukseen vain, jos Juve antaa vaihtokaupassa argentiinalaisen tähtipelaajansa Paulo Dybalan.

Manchester United ilmeisesti sai kesäaikaan Juventukselta ja Barcelonalta ostotarjoukset Pogbasta, mutta ne kummatkin ManU hylkäsi. Jose Mourinho ei ole ollut halukas ottamaan rahoja Pogbasta, vaikka ei tämä missään nimessä ole pelannut Unitedissa hintalappunsa arvoisesti.

Nyt italialainen Calciomercato -sivusto on kirjoittanut, että Mourinho suostuisi Juven kansa vaihtokauppaan. Paulo Dybalan arvoksi on laitettu 110 miljoonaa puntaa, ja se on enemmän kuin mitä ManU haluaisi Pogbasta rahana.

Dybala-Pogba -vaihtokauppa kävisi muutenkin järkeen. Cristiano Ronaldon Juventukseen tulon jälkeen Dybala on pudonnut vaihtopenkin puolelle. Tämän kauden kolmessa Serie A:n ottelussa Dybala on ollut kerran aloituksessa, kerran istunut koko pelin penkillä ja kerran pelannut pelin viimeiset 11 minuuttia.

Dybala on vasta 24-vuotias, hänen parhaat vuotensa ovat edessäpäin. Tuntuu tuhlaukselta istuttaa penkillä arvokasta tulevaisuuden tähteä. Aikaisempina vuosina Dybala on ollut Juventuksen ehdoton avainpelaaja. Viime kauden Serie A:ssa Dybala teki komeasti 22 maalia.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia