Mourinho vie Tottenhamin rahat

Jose Mourinho on tuplasti kalliimpi manageri kuin mitä Mauricio Pochettino oli Spursille. Siitä ei kyllä ole takuita, että The Special One olisi myös tuplasti parempi.

Jose Mourinho, ManU

Jose Mourinho on Tottenhamin uusi manageri, ja se tarkoittaa rahan menoa.

The Sun on jo uutisoinut, että Spurs teki heti Mourinhosta Valioliigan toiseksi parhaiten palkatun managerin. Mourinhon vuosipalkka Tottenhamissa on uutisen mukaan 15 miljoonaa puntaa. Se on tuplasti se, mitä edeltäjä Mauricio Pochettino sai.

Valioliigan parhaiten palkattu manageri on Manchester Cityn Pep Guardiola, jonka vuosiansio on 20 miljoonaa puntaa.

7,5 miljoonan punnan vuosipalkkaa saavat The Sunin mukaan Liverpoolin Jurgen Klopp sekä Manchester Unitedin Ole Gunnar Solskjaer.

Seuraavina palkkalistassa ovat West Hamin Pellegrini 7 miljoonan punnan palkalla, sekä Arsenalin Emery ja Southamptonin Hasenhuttl kuuden miljoonan punnan tilillä. Chelseassa Valioliigan manageroinnin aloittanut Frank Lampard saa 5,5 miljoonaa puntaa ja Leicesterin loistavaan iskuun valmentanut Brendan Rodgers viisi miljoonaa puntaa.

The Sunin mukaan Valioliigan managereista vähiten palkkaa saa Newcastlen Steve Bruce, vaivaiset miljoona puntaa vuodessa.

Valioliigan putoajajoukkue

Pelaajaostoksillekin pitää päästä

Tottenhamin johtokunnan pitää Mourinhon kanssa varmasti aukoa kukkaron nyörejä myös pelaajamarkkinoilla. Manchester Unitedin managerina Mourinho hommasi Old Traffordille 11 uutta pelaajaa, ja näiden hinnaksi tuli huimat 370 miljoonaa puntaa. Ja loppujen lopuksi Mourinhon ManU -ura päättyi onnettomasti. Joukkue oli täysi susi ja potkut tuli juuri ennen joulua 2018.

Näyttää siltä, että Englannissa Mourinhon palkkaamisesta ovat eniten innoissaan ne, jotka vihaavat Tottenhamia.

The Sunin jalkapallotoimittaja David Kidd totesi Mourinhon palkkaamisesta, että Spursin puheenjohtaja David Levy antoi potkut parhaalle managerile, joka seurassa on ollut 40 vuoteen ja palkkasi tilalle kaverin, joka on kahdessa edellisessä managerin hommassaan käyttäytynyt kuin hajupommi.

Kidd arvelee, että Levyn ja Mourinhon välillä saattaa pian säkenöidä.

”Nämä ovat futiksen alfauroksia, ei kompromissejä, pallit murskaksi -tyyppejä. Ja koko homman ydin on tämä: Mourinho tykkää kuluttaa rahaa ja Levy vihaa sitä”, Kidd kirjoittaa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia