Mourinho ykkössuosikki ensimmäiseksi potkujen saajaksi

Jose Mourinhon kolmas kausi Manchester Unitedissa lähtee käyntiin epävarmoissa merkeissä. Jose valittaa kaikesta, epävarmuus vallitsee Old Traffordilla.
Jose Mourinho, ManU

Valioliigan alkuun on vielä melkein kaksi viikkoa, ja jo nyt voi englantilaisille vedonvälittäjille lyödä vetoa siitä, että kuka manageri saa ensimmäiseksi kenkää. Ja kukapa muukaan se on listan ykkösenä kuin Manchester Unitedin ”The Special One” Jose Mourinho.

ManU:n valmistautuminen ei ole sujunut järin hyvin, ja kaikki kuohunta alkaa kovasti muistuttamaan sitä, miten Mourinholla meni muissa seuroissaan juuri ennen potkuja.

Mourinho on ollut koko parin ManU -vuotensa aikana kovin vakavanoloinen. Chelsean vuosinaan Mourinho vielä vitsaili brittilehdistön kanssa, mutta tämä alkaa tuntua jo hyvin kaukaiselta. Mourinho on tänä kesänäkin ollut kuin myrskyn merkki ja tölvinyt sinne tänne. Koko tunnelma Old Traffordilla on uutisten mukaan kovin epävarma. USA:n kiertueella Mourinho on lähinnä vain valittanut kaikesta, joukkueen MM-kisoissa pelanneiden puuttumisesta USA:laisten erotuomareiden kehnoon tasoon. Ja kaiken päälle Liverpool pieksi ManU:n jenkkiturneella 1-4.

Mourinhon viimeisin piikki oli ManU:n seurajohdolle, koska United ei ole ollut kesän siirtomarkkinolla tarpeeksi aktiivinen.

”Haluaisin kaksi uutta pelaajaa, mutta en usko, että saan kahta. Ehkä saan yhden. Annoin seuralle pari kuukautta sitten viiden nimen listan. Odottelen tässä, josko heistä voisi yhden saada. Jos on mahdollista, niin hyvä. Jos ei ole, niin sitten taistelemme ja teemme työtä uskoen niihin pelaajiin, joita meillä on”, Mourinho sanoi.

Mourinho on muuten ehtinyt jo tölviä Anthony Martialia, kun tämä ei ole joukkueen mukana, vaan vastasyntyneen lapsensa luona. Lisäksi osansa ovat saaneet Mourinhon mukaan huonossa kunnossa lomalta palannut Antonio Valencia, Unitedin vajavainen treenikauden joukkue, hyökkääjien puute ja epäreilu kauden avausohjelma – Leicesterillä ja Brightonilla kun ei ole ollut montaakaan miestä poissa MM-kisojen vuoksi.

ManU oli viime kauden liigakakkonen, ja Mourinho on saanut joukkueeseen jo brassipelaaja Fredin ja portugalilaisen laitapakin Diogo Dalotin, mutta ilmeisesti Mourinho haluaa joko Harry Maguiren tai Toby Alderweireldin uudeksi toppariksi.

Mourinhon kerroin ensimmäiseksi potkut saaneeksi manageriksi on 5.00. Listan kakkonen on Leicesterin Claude Puel 8.00, ja listan viimeinen on Pep Guardiola kertoimella 101.00. Jurgen Klopp on toiseksi viimeinen kertoimella 81.00.

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia