Nähdäänkö Zlatan Ibrahimovic seuraavaksi Napoli-paidassa?

Ruotsalainen jalkapallolegenda Zlatan Ibrahimovic on vihjaillut halustaan palata Italiaan.

Vastikään patsaan Ruotsin Malmöhön saanut kung fu taiteilija ja jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic on palaamassa tammikuussa mahdollisesti Eurooppaan. Edelliset kaudet Yhdysvaltojen MLS-liigan La Galaxyssä futaillut Zlatan on vihjaillut paluusta ”toiseen kotiinsa” Italiaan ja Serie A:han.

”Olen 20 maalin iskussa”

Mies oli viime viikolla italialaislehti Gazzetta Dello Sportin haastateltavana kun ruotsalainen kertoi olevansa edelleen elämänsä kunnossa. Zlatan muun muassa sanaili seuraavia asioita haastattelun aikana

Olen 38 – vuotias mutta minulla on edelleen sama palo voittamista kohtaan kuin lapsena. Italia on toinen kotini ja kuuntelen hyvin mielelläni tarjouksia seurasiirrosta. Haluan kuitenkin maksimaalisen panoksen ja haluan seuraan, joka taistelee mestaruuksista. Pystyn edelleen tekemään 20 maalia Serie A:n kauden aikana, pystyn muuttamaan voimasuhteita. Olen itse erityisen kiinnostunut Napolista koska katsoin juuri dokumentin Diego Maradonasta.”

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Carlos Ancelotti toivottaa tervetulleeksi Napoliin!

Haastattelun anti on kiirinyt median välityksellä nopeasti myös Napolin päävalmentajan Carlos Ancelottin korviin. Manageri sanoikin välittömästi että ”Soitan Ibrahimovicille ja sanon että odotan häntä. Olen seurannut miehen otteita, 29 ottelua ja 30 maalia MLS:ssä on kova suoritus”.  Tällä hetkellä siis näyttää siltä että entinen Juventus, Inter ja AC Milan hyökkääjä voidaan nähdä vielä kerran Italian pääsarjassa ja kukaties vielä kerran tavoittelemassa Mestarien liigan voittoa?

Zlatanilla patsas Ruotsissa – kohta myös Italiassa?

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

We are Zweden!!!

Henkilön Zlatan Ibrahimovi? (@iamzlatanibrahimovic) jakama julkaisu

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia