Näille pelaajille onnistuminen ensi kaudella on ensi arvoisen tärkeää | NHL

Täyttävätkö nämä pelaajat heihin kohdistuvat odotukset?

Elokuu lähestyy loppuaan ja käynnissä oleva NHL:n off-season puskuttaa vääjäämättä kohti päätepysäkkiään. Kiekkotähdet palailevat pian lomiltaan ja aloittavat kesänharjoitusleirit sekä saunaoluet lantiolta pois polttavat voimaharjoitukset. Mutta keiden pelaajien tulisi puristaa kesätreeneissä hampaat hieman muita enemmän irvessä? Kenellä pelaajista on ensi kaudella se kuuluisa näytönpaikka ja oman pelin parantamisen pakko? Veikkaussivut.com listaa tänään kolme sellaista NHL-tähteä jotka eivät voi tyytyä ensi kaudella viime kauden tasoon vaan eteenpäin on mentävä!

Jack Eichel – Buffalo Sabres

Buffalo Sabres on ollut jo useamman kauden putkeen heikko joukkue. Yksi pelaaja johon on kohdistettu paljon odotuksia vuoden 2015 draftin jälkeen on yhdysvaltalainen Jack Eichel. Eichelin piti olla Buffalon oma Connor McDavid, mutta kolmen edellisen kauden aikana joukkueen taso on vain laskenut eikä Eichel ole onnistunut henkilökohtaisesti pelastamaan Buffaloa. Eichelin uran parhaat pisteet ovat tällä hetkellä 25 + 39 = 64, joka on toki kelpo pistepotti mutta kun vertailukohtina ovat kaksi yli sadan pisteen kautta nakuttanut McDavid ja 40 maalin kauden pelannut Auston Matthews, niin Eichelin suoritus ei mairittele miestä.

Dream come true playing in the Winter Classic ?????

Henkilön Jack Eichel (@jackeichel11) jakama julkaisu

Nyt kun Buffalo treidasi joukkueen ykköspelaajan Ryan O`reillyn pois kaupungista niin Eichelin odotetaan olevan joukkueen liideri ja ykköstykki. Eichelin onkin aika painaa ensi kaudella 40 maalia ja 80 pistettä. Se on vähintä mitä joukkueen GM Jason Botterill odottaa. Varsinkin kun joukkuekaverein tulevalla kaudella ovat sellaiset herrat kuin Jeff Skinner, Patrik Berglund, Vladimir Sobotka ja Rasmus Dahlin.

Matt Murray – Pittsburgh Penguins

Matt Murrayn peliuran alku oli kuin tuhkimotarinasta. Miehestä tuli legenda AHL-jäillä, kun hän teki uuden nollapeliennätyksen pidettyään maalinsa puhtaana 304 minuuttia putkeen. Tämän jälkeen jälkeen suunnaksi NHL, Marc-Andre Fleuryn aseman horjuttaminen Pittsburghissa ja kaksi Stanley Cup mestaruutta yhtä monella kaudelle.

6 years ago.. ?

Henkilön M M (@matt30murray) jakama julkaisu

Viime kaudella tuli kuitenkin paluu niin sanotusti maanpinnalle. Loukkaantumisia, isän kuolema ja vaikea kausi tiputtivat miehen torjuntaprosentin digitaleihin 90,7 ja tilastoissa Murray oli sarjan 38. paras maalivahti kaiken kaikkiaan neljänkymmenenyhdeksän maalivahdin joukossa. Alkava kausi on Murray toinen sesonki ilman Fleuryn tarjoamaa tukea. Murray on varmasti motivoitunut ennen kauden alkua ja häneltä odotetaan mestarimaalivahdin otteita joka tarkoittaa pelin parantamista viime kauteen nähden. Murray on vasta 24 –vuotias, joten ikä on miehen puolella.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Max Pacioretty – Montreal Canadiens

Canadiensin kokenut Max Pacioretty vakuutteli kovasti ennen ja jälkeen vuoden 2018 siirtoajan umpeutumista, että hän on onnellinen Montrealissa eikä halua pelata missään muualla. Hän sanoi olevansa tyytyväinen ja sitoutunut kaupunkiin sekä seuraan. Miehen puheet joutuivat kuitenkin kovin ikään valoon heinäkuussa, kun seura ilmoitti, ettei se aio tällä hetkellä tarjota Paciorettylle uutta jatkosopimusta.

Joukkueen kapteenilla onkin varmasti nyt todella kovat näytönhalut ja se kuuluisa kiukku päällä. Paciorettyllä on viimeisenä sopimusvuotenaan onnistuttava, jotta hänestä tulee iso kala ensi kesän markkinoille. Toisaalta hyvät otteet voivat vakuuttaa vielä Montrealinkin seurajohdon tarjoamaan Patchesille uutta sopimusta. Miehen viime kausi oli 17 maalin muodossa surkea. Pacioretty haluaa varmasti palata samalle tasolle kuin missä hän oli muutama vuosi aiemmin. Neljä peräkkäistä 30 maalin kautta ei ole sattumaa.

Erityismaininta – Filip Zadina – Detroit Red Wings

Vuonna 1999 syntynyt Filip Zadina draftattiin NHL-jäille vasta pari kuukautta sitten. Yleensä tulokkaalle riittää, kun hän saa vakiinnutettua paikkansa avauskokoonpanossa. Zadina haluaa kuitenkin tehdä saman tien maaleja. Zadinan odotettiin olevan draftissa 3 – 4 varaus mutta hän tippui lopulta sijalle 6. Zadina haluaakin omien sanojensa mukaan ”upottaa tonneittain kiekkoja niiden seurojen reppuun jotka ohittavat hänet. Zadinan onneksi näistä joukkueista Montreal ja Ottawa pelaavat samassa divisioonassa Red Wingsien kanssa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia