Näinkö NHL jatkaa kautta? Pelaajien ehdottama kalenteri julki

NHL-pelaajat eivät ole jääneet suremaan vallitsevaa tilannetta, vaan he ovat miettineet mieleisintä tapaa jatkaa kautta. Kalenterin mukaan seuraava kausi lykk

Kanadalaisen mediajätin TSN:n mukaan NHL-pelaajat ovat miettineet parasta tapaa jatkaa keskeytynyttä 2019-20 NHL-kautta koronaviruksen jälkeen. Tällä hetkellä joukkueet ovat pelanneet 68-71 runkosarjaottelua, joten matkaa täyteen 82:n ottelun runkosarjaan on 11-13 ottelua per joukkue.

>>NHL:ssä ensimmäinen koronatartunta!

Pelaajat sekä NHL:n asioista päättävät uskovat epidemian laantuvan maailmanlaajuisesti elo- syyskuulla ja uusi kalenteri on tehty tähän uskoen. Sen mukaan harjoitusleiri käytäisiin heinäkuun alkupuolella ja runkosarja päätettäisin heinäkuun loppuun mennessä.

Elokuussa käynnistyisivät pudotuspelit ja Stanley Cup mestari olisi selvillä syyskuun puolella. NHL:n järjestyksessän 58. varaustilaisuus järjestettäisiin kauden jälkeen lokakuussa ja seuraava kausi alkaisi heti perään marraskuulla.

-Vaikuttaa liian aggressiiviselta. Runkosarjan pelejä ei tarvitsisi enää pelata, Mirtle kommentoi Twitterissä. On tosiasia, että pelaajille ei jäisi paljoa aikaa valmistautua seuraavaan kauteen tämän tyylisellä tiukalla aikataululla.

TSN:n Frank Sevarellin mukaan tämä on ainoastaan yksi mahdollisista tavoista jatkaa kautta. The Athleticin Pierre LeBrunin mukaan ehdotus on jo kantautunut päättäjien korviin eikä sitä ole ainakaan suoraan torpattu. Tässä saattaa siis olla ratkaisu.

Enää pitää odottaa mitä mieltä koronavirus on tästä.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia