Nämä kaikki NHL-pelaajat ovat vielä vapaita agentteja

Pelaajia siellä, pelaajia täälllä. Kaupankäynti käy nyt kiivaimmillaan!

heinäkuun ensimmäinen päivä on vuosi toisensa jälkeen yksi NHL-fanien kesän kohokohdista. Silloin alkaa uuden kiekkokauden rakentaminen toden teolla, kun vapaiden agenttien kahleet rikkoutuvat ja kuka tahansa voi siirtyä ihan mihin tahansa. Tällä viikolla onkin nähty tukku mielenkiintoisia siirtoja kuten vapaiden agenttien kiistatta suurimman nimen, John Tavaresin, siirto Toronto Maple Leafsiin. Suomalaisittain mielenkiintoisia peliliikkeitä sen sijaan ovat olleet Leo Komarovin ja Valtteri Filppulan diilit New York Islandersin kanssa. Vaikka kauppaa on käyty ahkerasti jo muutaman päivän, niin siitä huolimatta tukku hyviä pelaajia odottaa vielä omaa ottajaansa. Veikkaussivut.com listaakin nyt oman pelipaikkansa mielenkiintoisia vapaita nimiä keskiviikkoaamun tilanteen mukaan.

Vasemmat laitahyökkääjät

Mikäli joku NHL-seuroista kaipaa syvyyttä kokoonpanoonsa ja kokemusta esimerkiksi kakkos/kolmosketjun vasempaan laitaan, niin mahdollisuuksia on monia. Vasemmassa laidassa viihtyvä hyökkääjiä ilman sopimusta ovat muun muassa Rick Nash, Patrick Maroon, Mike Cammalleri, Scott Hartnell, Tyler Ennis, Scottie Upshall sekä mediatietojen mukaan roolistaan valmis tinkimään Jussi Jokinen.

Keskushyökkääjät

Keskushyökkääjäosastolla on niin ikään vapaita pelaajia, joskaan vapaat pelaajat eivät ole suuren yleisön silmissä niin tunnettuja kuin esimerkiksi yllä luetellut Rick Nash ja Scott Hartnell. Sentteriosastolle on kuitenkin tarjolla ainakin johtajuutta, kun vapaana on tukku urallaan muun muassa varakapteenina toimineita pelaajia kuten Antoine Vermette, Mark Letestu ja Matt Stajan. Edellä mainittujen lisäksi sopimusta vaille ovat Nick Shore, Daniel Winnik, Dominic Moore ja Logan Shaw.

Oikeat laitahyökkääjät

Laituriosaston oikeaan laitaan on lähtökohtaisesti tarjolla melkoista rouhijaa kuten herrat Anthony Duclair, Joel Ward, Jannik Hansen ja Drew Stafford.  Muita sopimuksettomia laitureita ovat Tommy Wingels, Chris Stewart, Alex Chiasson, Kris Versteeg, Alex Burrows ja Lee Stempniak.

 

Puolustajat

Puolustajien tilanne on varsin mielenkiintoinen. Vapaana agenttina sopimusta odottaa tällä hetkellä moni laadukas pakki. Yksi suurimmista nimistä on vastikään Washington Capitalsin kanssa Stanley Cupin voittanut Brooks Orpik. Voittamisen kulttuuria edustavat myös kaksinkertainen Stanley Cup voittaja Johnny Oduya sekä olympiakultamitalisti Dan Hamhuis. Muita vapaita, ja varmasti NHL-seuroja kiinnostavia pelaajia, ovat erityisesti Tobias Enström, Alexei Emelin, Luca Sbisa ja Kevin Bieksa.

 

Maalivahdit

Myös maalitolppien välissä viihtyviä pelaajia on vielä ilman sopimusta. Tällä kertaa sopimuksettomassa tilassa ei kuitenkaan ole yhtään selkeää ykkösmaalivahdin statusta kantavaa kassaria vaan kaikki vapaat agentit kilpailevat samoista luukkuvahtien paikoista. Vielä ilman seuraa olevia maalivahteja ovat ainakin Steve Mason, Ondrej Pavelec, Jeff Glass sekä kokenut suomalainen Kari ”Kärppä” Lehtonen.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia