Nämä naiset ovat sekä kauniita että tappavia!

Kenen on octagonissa kaunein?
Hot MMA_Girls Ranking

Vapaaottelu, MMA, on yksi brutaaleimmista urheilulajeista mitä maa päällään tuntee. Lajissa ei jaeta armopaloja eikä vastustajalle anneta mitään ilmaiseksi. UFC on vapaaotteluorganisaatioista suurin sekä suosituin ja usein UFC-iltojen päätteeksi nähdään keskellä kenttää verenpunainen octagon. Ensimmäinen mielleyhtymä kirjainyhdistelmistä UFC tai MMA onkin yleensä karskin näköinen mies nyrkit pystyssä.

Mielikuvista huolimatta myös moni nainen tienaa elantonsa vapaaottelukehässä. Veikkaussivut.com esitteleekin nyt TOP 11 kuumimmat naisottelijat satunnaisessa järjestyksessä. Sinun tehtäväsi on antaa oma äänesi ja vaikuttaa siihen miltä lopullinen listaus näyttää! Jos päätöksen teko tuntuu vaikealta, niin voit kurkata linkkien takaa neitojen Instagram-tileiltä lisää kuvia äänestyspäätöksen tueksi…

BONUS: Bonus jopa 300€, tai talleta 10€, saa 50€
Pelaa nyt

Seuraava iso vapaaottelutapahtuma UFC 229 hakataan pois alta 6. päivä lokakuuta. Yllä olevista kaunottarista mukana on Michelle Waterson joka astelee kehään yhdessä Felice Herriqin kanssa. Pääkortinottelu kyseisessä tapahtumassa on tietenkin Khabib Nurmagomedovin ja Conor McGregorin välinen mestaruusottelu. Tutustu otteluennakkoon tästä!

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia