Nämä viisi NHL-keltanokkaa lyövät läpi tulevalla kaudella!

NHL:ään on todella vaikea murtautua sisään ja osoittaa kykynsä heti alkuun. Suurin osa pelaajista tarvitsee vuoden tai kaksi päästäkseen NHL:n tahtiin, mutta aina löytyy poikkeuksia jotka tekevät välittömän vaikutuksen. Ketkä onnistuvat tulevalla kaudella?

NHL-kauden alku lähestyy ja ensimmäisen kerran kiekko putoaa jäähän 2. lokakuuta, kun neljän ottelun avauskierroksella toisistaan mittaa ottaa St. Louis Blues – Washington Capitals, Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators, Edmonton Oilers – Vancouver Canucks sekä Vegas Golden Knights – San Jose Sharks. Harjoitusottelut ovat vasta alkamassa, mutta tuoreimpien varauksien otteista olemme saaneet jo esimakua nuorten pelaajien harjoitusleireiltä.

Listasimme viisi mielenkiintoisinta NHL-keltanokkaa joita sinun kannattaa seurata!

Jack Hughes, 18, Devils, 1. varaus 2019

Vuoden 2019 ykkösvaraus on dominoinut jokaisessa ikäluokassa. Nuori sentteri rikkoi Alexander Ovechkinin piste-ennätyksen tehtaillen 32 tehopistettä 14 ottelussa IIHF:n U18 MM-kisoissa. Hughesin on helppo hypätä etenkin Devils- ylivoimalle muiden spesialistien kuten Taylor Hallin, Nico Hischierin sekä P.K. Subbanin kanssa. Tasaviisikoin taitava peliä rakentava sentteri tulee olemaan riippuvainen laitureistaan, mutta mitä luultavimmin hän saa mahdollisuuden ykkös- tai kakkoskentässä josta löytyy taitoa hänen rinnalleen.

Kaapo Kakko, 18, Rangers, 2. varaus 2019

Kakko ratkaisi ensimmäisessä Rangers ottelussaan jatkoaikavoiton nuorten joukkueiden turnauksessa. Hän kommentoi maalia Rangersin instagramissa näin: ”Muistan vanhan valmentajani sanat parin vuoden takaa, kun hän sanoi, että älä syötä jatkoajalla.”

Kakko rikkoi Liigassa alle 18-vuotiaiden piste-ennätyksen 38 pisteellä ja auttoi Suomen maailmanmestaruuteen kuudella maalilla 2019 keväällä. 86-kiloinen ja 188cm pitkä Kakko voitaisiin istuttaa Mika Zibanejadin sekä Artemi Panarinin kanssa samaan ketjuun, sillä siinä olisi mahdollisuudet ilotulitukseen.

Quinn Hughes, 19, Canucks, 7. varaus 2018

Listaukseen pääsee myös toinen Hughes, kun Jackin isoveli Quinn on murtautumassa Canucks puolustukseen. Quinn omaa ikäisekseen huikean peliälyn, mutta hänen suurin vahvuutensa on ehdottomasti huikea luistelu, jota hän osaa käyttää saadakseen kiekolliselta vastustajalta kaiken ajan ja tilan pois. Hughes tehtaili Michiganin yliopistojoukkueessa 33 tehopistettä 32 otteluun ja hän tulee olemaan kovaa valuuttaa Canucks ylivoiman siniviivalla.

Cale Makar, 20, Avalanche, 4. varaus 2017

Toinen mielenkiintoinen puolustaja on kanadalainen Makar, jota on verrattu toiseen hyökkäävään puolustajaan Erik Karlssoniin. Makar omaa samanlaisia hyökkäyspään vaistoja kuin Karlsson ja hänen luistelunopeutensa soveltuu Avalanchen pelityyliin täydellisesti.

Makar voitti parhaalle yliopistopelaajalle jaettavan Hobey Baker Awardsin pelatessaan Massachusettsin joukkueessa ennenkuin teki NHL-debyyttinsä Stanley Cup pudotuspeleissä tehtaillen tehot 1+5 kymmeneen otteluun.

Mackenzie Blackwood, 22, Devils, 42. varaus 2015

Blackwood saattaa saada näytönpaikan Devils maalilla, kun 33-vuotiasta ykkösvahti Cory Schneideria vaivaavat edellisvuosien tapaan loukkaantumiset. Blackwood pelasi viime kaudella 23 ottelua, johon mahtui kaksi nollapeliä, kun päästettyjen maalien keskiarvo näyttää 2.61 ja torjuntaprosentti 91.2.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia