Nashville Predators vältti välimieskäsittelyn Miikka Salomäen kanssa

Joukkue ja pelaaja löysivät yhteisen sävelen.
icehockey - jääkiekko

NHL-seura Nashville Predators vältti välimieskäsittelyn ja pääsi yhteisymmärrykseen suomalaisen voimahyökkääjän Miikka Salomäen kanssa. Seura ja pelaaja ovat tehneet kahden vuoden mittaisen sopimuksen joka lihottaa Salomäen palkkapussia 1,5 miljoonalla dollarilla. Nyt tehty diili varmisti sen, ettei asiaa tarvitse nostaa tulevana torstaina välimieskäsittelijöiden pöydälle.

Miikka Salomäki pelasi omassa roolissaan hienon viime kauden. Mies muun muassa taklasi koko joukkueesta neljänneksi eniten ja blokkasi kiekkoja enemmän kuin koskaan aiemmin, ja tätä työtä häneltä odotetaan myös jatkossa. Tuleva kausi on Salomäelle neljäs kausi NHL:ssä ja Nashvillessa. Hän on tähän mennessä merkkauttanut 125 pelaamassaan ottelussa 19 tehopistettä. Raahelainen Salomäki on Nashvillen toisen kierroksen varaus vuodelta 2011.

New York Rangers hyökkääjä Kevin Hayes vältti seuransa kanssa niin ikään välimieskäsittelyn kun 26 – jenkkipelaaja solmi vuoden jatkosopimuksen Manhattanille. Salomäen tavoin torstaiksi suunnittelu käsittely voidaan perua, kun New York iski Hayesille kouraan 5.125 miljoonan dollarin arvoisen pahvin jonka pelaaja hyväksyi. Hayesin edellinen sopimus oli kahden vuoden ja 5.2 miljoonan arvoinen, joten palkankorotus on mukava. Viime kaudella ennätyspisteensä 25 + 19 nakuttanut Hayes on rajoittamaton vapaa agentti ensi kauden päätteeksi.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia