NBA 2K Player -turnauksessa kertoimia tarjolla

Kevin Durant, Devin Booker, Donovan Mitchell, Trae Young ja muut pelaavat turnauksen e-koripalloa, kun varsinaiset NBA -pelit ovat tauolla.

NBA -ammattilaisten NBA 2K Players -turnauksessa on pelattu ensimmäinen kierros, ja tekijämiehet erottuvat aloittelijoista.

Turnauksessa on mukana pelaamassa e-koripalloa lajin suuruuksia, ja vetofirmat ovat laskeneet kertoimia otteluille. Turnauksen ottelut ovat nähtävissä suorana ESPN:n kanavilla.

16 pelaajan joukossa ovat muun muassa Brooklyn Netsin Kevin Durant, Atlanta Hawksin Trae Young sekä Lauri Markkasen joukkuekaveri Zach LaVine.

Turnaus pelataan kerrasta poikki -systeemillä. Ensimmäisen kierroksen jälkeen mukana on siis enää kahdeksan pelaajaa.

Kukin pelaajista nimesi itselleen ennen turnausta kahdeksan NBA -joukkuetta, jolla he voivat turnaukseen osallistua. Näistä kahdeksasta sitten jokainen pelaajaa saa käyttää yhtä joukkuetta vain kerran turneen aikana.

Mestarit erottuvat

Ensimmäisen kierroksen otteluista voi poimia muutaman murskavoiton, jotka antaisivat olettaa, että voittaja osaa homman.

Trae Young murskasi omassa ottelussaan Harrison Barnesin 101-59. Young pelasi ottelun Milwaukeen Bucksilla ja Barnes Toronto Raptorsilla.

Toinen murskavoitto oli Andre Drummond vastaan DeMarcus Cousins, joka päättyi Drummondille 101-49.

Turnauksen nimekkäin koripalloilija, Kevin Durant, putosi heti avauskierroksella. Hän pelasi avausottelun Los Angeles Clippersin kanssa ja hävisi Derrick Jonesin Milwaukee Bucksille 62-78.

Avauskierroksen tiukin ottelu oli Rui Hachimaran ja Donovan Mitchellin matsi. Hachimara pelasi Los Angeles Lakersilla ja Mitchell heikommalla Brooklyn Netsillä. Hachimaran Lakers oli kolme pistettä johdossa, kun ottelua oli jäljellä viisi sekuntia. Hachimaran Danny Green missasi vapaaheiton, ja Mitchell sai pallon Spencer Dinwiddielle kolmosen viivan taakse. Dinwiddien kuti meni kuitenkin ohi.

Booker on ykkössuosikki

Koko turnauksen voittajasuosikki Devin Booker hoiti omassa ottelussaan Michael Porterin 85-75, ja Booker hieman jo näytti pelitaitojaan. Hän käytti sellaisia hyökkäyskuvioita, joita useimmat pelaajat eivät osaa käyttää.

Zach LaVine ei päässyt jatkoon omasta ottelustaan. LaVine pelasi Miami Heatilla DeAndre Aytonin Houston Rocketsia vastaan, LaVinella oli koko matsin ajan ongelmia heittovalintojen kanssa, hieman niin kuin tosielämän NBA:ssakin.

Turnauksen neljännesfinaalit pelataan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Finaalimatsit pelataan viikonloppuna.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia