VIDEO: NBA-tähti jyräsi Aleksander Barkovin

Aleksander Barkov aikoo käyttää jatkossa kypärää myös NBA-ottelussa.

Kuten me kaikki tiedämme huippu-urheilussa voi sattua ja tapahtua vakavia loukkaantumisia. Erityisesti NHL-jääkiekkoilijat riskeeraavat terveytensä joka ilta maailman nopeimman pelin parissa. Päähän kohdistuneet taklaukset ja päävammat ovat NHL-pelaajien pahimpia painajaisia jotka voivat pahimmillaan päättää koko jääkiekkouran. Eikä päävamman riski ole jääkiekkoilijalle aina läsnä vain kaukalossa, tästä hyvänä osoituksena on Florida Panthersin suomalaistähden Aleksander Barkovin taannoinen vierailu NBA-ottelussa.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Barkov oli seuraamassa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Miami Heatin ja Utah Jazzin välistä huippukoripallo-ottelua. Loistavaa kautta pelaava Panthers-kapteeni oli hommannut itselleen istumapaikan aivan kentän tuntumasta, jotta mies pääsisi kokemaan pelintunnelman mahdollisimman hyvin. Tunnelmat kävivätkin todella läheisiksi ottelun viimeisellä neljänneksellä, kun kotijoukkue Miami Heatin tähtipelaaja Dwyane Wade rymisteli palloa tavoitellessaan suoraa päätä yleisönjoukkoon.

Kuten videolta voit huomata, niin Wade on antaa mojovan polviosuman suoraan Barkovin kupoliin joka suojaa kasvojaan kaksin käsin. Onni onnettomuudessa, ettei Barkovin lähtenyt taju kankaalle eikä Wade tai muutkaan katsojat loukkaantuneet tilanteessa. Pelin jälkeen Heat-pelaaja lähetti vielä Twitterissä terveisiä Aleksander Barkoville, joka vastasi ”laittavansa ensi kerralla kypärän päähän NBA-otteluun”.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia