Neymar jälleen siirtohuhujen kohteena

Huhujen mukaan Neymar olisi tyytymätön PSG:ssä ja uusi jättisiirto olisi muhimassa.

Tammikuun siirtoikkuna lähestyy, ja siirtohuhut jalkapallomaailmassa alkavat ottaa lisää vauhtia. Ja jälleen brittilehtien mukaan Neymar on huhujen kohteena. Tällä kertaa huhuja on uutisoinut paremminkin laatulehtenä tunnettu Guardian.

Real Madrid lyö pöytään rahaa ja staroja

Guardian kirjoittaa, että Neymar on espanjalaisen Don Balon -verkkosivun mukaan kertonut vanhoille Barcelonan seurakavereilleen, että hän katuu lähtöään Pariisiin. Aikaisemminkin on jo väläytelty huhuja, että Neymar ei olisi aivan tyytyväinen Ranskan liigan tasoon ja pienempien seurojen pikkustadioneihin.

Don Balon -julkaisun mukaan Real Madridin presidentti Florentino Perez olisi päättänyt kokeilla kepillä jäätä lupaamalla PSG:lle Neymarista Gareth Balen, Toni Kroosin ja sen verran rahaa, että koko siirron yhteishinnaksi tulisi 400 miljoonaa euroa. Real Madrid toki tarvitsee uuden supertähden ja joukkueen ykköshahmon, sillä ikä alkaa pian ajaa Cristiano Ronaldon ohi. Jos Neymarin Real Madrid -siirto joskus oikeasti toteutuisi, niin mitähän Barcelonassa sitten Neymarista ajateltaisiin?

Real Madridilla on muitakin tähtiä kiikarissa. Lyonin Nabil Fekir on yksi pelaaja, jonka Madridin valkopaidat haluaisivat joukkueeseensa. 24-vuotias Fekir on jos tehnyt tällä kaudella Lyonille 12 osumaa, ja samalla on Euroopan suurseurojen kiinnostunut herännyt. Ainakin Manchester Unitedin, Arsenalin ja Juventuksen on kerrottu seuraavan Fekirin pelejä tarkasti. Fekir pystyy pelaamaan niin kymppipaikalla kuin aivan kärjessäkin, ja siinä roolissa hän olisi Arsenalille kova vahvistus, kun Alexis Sanchez joskus lähitulevaisuudessa jättää seuran. Ja Arsene Wengerillä tunnetusti on tapana hankkia joukkueeseen ranskalaisia pelimiehiä. Fekirin hinnaksi on mainittu 60 miljoonaa puntaa.

Shaw ei tahdo Turkkiin

The Times on kirjoittanut, että Manchester Unitedin Luke Shaw on viimeinkin joutumassa ulos Manchester Unitedista. Lahjakas, mutta usein loukkaantuva, ja ilmeisen laiska harjoittelija Shaw on The Timesin mukaan lähdössä tammikuussa ManU:stä 20 miljoonalla punnalla. Kolme vuotta sitten Shaw tuli ManU:n 30 miljoonalla Southamptonista, joten tämä diili meni Unitedilta pieleen. Shawsta ei ole ollut joukkueelle mitään hyötyä.

Unitedin nykyinen manageri Jose Mourinho ei ole antanut Shawlle juuri tilaa joukkueessaan. Turkkilainen Fenerbahce on ilmoittanut kiinnostuksensa, mutta Shaw haluaisi siirtyä jonnekin, joka olisi lähempänä kotiseutuja.

Ander Herrera on Unitedin joukkueesta enemmän Mourinhon mieleen. Herreran sopimus on päättymässä tämän kauden jälkeen, ja Mourinho on määrännyt joukkueen tarjoamaan Herreralle uutta sopimusta ettei tämä vain lähde ilmaiseksi. Atletico Madrid on ollut tietojen mukan kiinnostunut espanjalaisesta Herrerasta.

Italialainen laitapakki Matteo Darmian on myös yksi pelaaja, joka ei ole suosiossa Old Traffordilla. Guardianin mukaan Roma, Napoli ja Juventus olisivat halukkaita ottamaan Darmianin joukkueisiinsa.

Juventus on muutenkin etsimässä lisää puolustajia. Kesällä Pariisiin lähtenyt Dani Alves jätti aukon, joka on vielä täyttämättä. Guardianin mukaan Juve haluaisi tähän koloon Arsenalin Hector Bellerinin.