Neymar loukkaantui!

Neymar loukkasi nilkkansa Marseille -ottelussa, ja hänet kannettiin paareille kentän reunalle. Kuinka käy ensi viikon Real Madrid -ottelun kanssa?

Neymar loukkaantui pahannäköisesti sunnuntaina Marseille -ottelussa. Vamma oli nilkassa, aivan loukkaantumisen jälkeen spekuloitiin, että olisiko loukkaantuminen tullut pahempaan kohtaan, eli polveen.

Pariisissa jännitetään, että onko Neymar pelikunnossa PSG:n ensi viikon tärkeässä Mestareiden liigan pudotuspelissä Real Madridia vastaan.

Brasiliassakin jännitetään, heti loukkaantumisen jälkeen Twitterissä alkoi spekulointi, että oliko loukkaantuminen niin paha, että MM-kisatkin jäävät väliin.

 

 

 

PSG oli ottelussa jo 3-0 -johdossa, kun Neymar loukkaantui. Maalit olivat tehneet Mbappe, Cavani ja Marseillen Rolando omaan verkkoon.

PSG:n puolustaja Thiago Silva sanoi ottelun jälkeen, että Neymarin nilkka alkoi turvota heti loukkaantumisen jälkeen. Neymar oli kyynelissä, kun hänet kannettiin kentältä paareilla.

PSG:n manageri Unai Emery oli ottelun jälkeen toiveikas, hän oli sitä mieltä, että Neymarin hyvinkin saattaa olla kunnossa Real Madrid -ottelussa. Brassitähti käy tänään maanantaina testeissä, jossa lopullinen tilanne selviää.

Neymarin pelaaminen on PSG:lle melkein elintärkeää. 26-vuotias brassitähti on ollut joukkueessa ehdoton menestys. Hän on jo nyt tehnyt Ranskan Lique 1:ssa 19 maalia ja antanut 12 maalisyöttöä. Neymarin avulla PSG on rakentanut Barcamaisen kärkikolmikon Neymar-Cavani-Mbappe.

Neymarin paikalla pelannee saksalainen Julian Draxler, kunnes brassistara on taas pelikunnossa.