Neymarille kolmen ottelun pelikielto Mestareiden liigaan

Neymar ei ollut edes kentällä ja hänelle annettiin kolmen ottelun pelikielto. UEFA ei pitänyt siitä, että Neymar kiroili ja solvasi somessa.

PSG:n Neymar juhlimassa

Neymar on saanut kolmen ottelun pelikiellon UEFA:n euro-otteluihin. Rangaistus tarkoittaa sitä, että Neymar on ensi kaudella sivussa puolet Mestareiden liigan lohkopeleistä.

Rangaistuksen syy on miehen rähjääminen sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun Manchester United sai viime kuussa Mestareiden liigan pudotuskierroksella ratkaisevan rangaistuspotkun PSG:a vastaan. Neymar oli kummassakin ManU -ottelussa loukkaantuneena katsomossa, ja kovillehan se ottaa, kun ei pääse itse peliin mukaan.

Käsivirheestä rankkari

Ratkaiseva rankkari annettiin ManU:lle yliajan neljännellä minuutlla, kun Diogo Dalotin kuti osui PSG:n Presnel Kimpembeä käteen. Ratkaisuun tarvittiin VAR -tekniikan apua.

Marcus Rashford laukoi pilkun maaliin, ja sen ansiosta United voitti ottelun Pariisissa 3-1. United jatkoi seuraavalle kierroksella vierasmaalisäännön perusteella.

Ottelun jälkeen 27-vuotias Neymar postasi somessa näin: ”This is a disgrace, they put four people that know nothing about football in charge of looking at the replay for VAR.

”There is no penalty. How can it be a handball when it hits his back! Go f**k yourselves!”

Suomeksi Neymarin purkaus menee suurin piirtein näin: ”Tämä on häpeä, he laittavat neljä ihmistä, jotka eivät ymmärrä jalkapallosta mitään vastuullisiksi tutkimaan VAR -uusintoja.

”Tuo ei ole rankkari. Miten se voi olla käsipallo, kun pallo osuu selkään! Painukaa v**ttuun!”

Viime perjantaina UEFA antoi lausunnon: ”decided to suspend the Paris St Germain player Neymar Junior for three UEFA competition matches for which he would be otherwise eligible for insulting match officials”.

UEFA:n rangaistuksen peruste on otteluviranomaisten solvaaminen. Kolmen matsin pelikielto on kova rangaistus, ja Twitterissä tätä ihmeteltiin suuresti.

Katso lisää urheiluvideoita  Vedonlyöntivihjeet lähteistä

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia