NFL-pelaaja lähti eläkkeelle kesken ottelun!

Buffalo Billsin Vontae Davis lopetti kymmenvuotisen NFL-uransa matsin puoliajalla, pakkasi kamansa ja lähti kotiin.
Vontae Davis, Buffalo Blls

NFL-seura Buffalo Billsin laitapuolustaja Vontae Davis lopetti peliuransa kesken ottelun. Buffalo oli sunnuntain ottelussa Los Angeles Chargersia vastaan puoliajalla 6-28 -tappiolla, kun Davis tauolla otti pelikamat pois, puki arkivaatteet päälle ja sanoin aloittavansa eläkepäivät välittömästi.

 

30-vuotias Vontae Davis oli sanonut joukkueen päävalmentalle Sean McDermottille, että ”mulle riitti”, ja sitten hän oli lähtenyt pois stadionilta, kun muu joukkue oli jatkamassa ottelua.

McDermott sanoi, että ei hänellä ollut sen parempaa tietoa, että miksi Davis päätti lopettaa kesken ottelun. Davis ei ollut loukkaantunut.

Davis itse julkaisi myöhemmin sunnuntaina Instagramissa tiedotteen. Davis totesi, että kesken ottelun hänelle vain iski selvästi tajuntaan, että ”minun ei pitäisi olla täällä enää”. Davis sanoi myös, että hänellä alkoi jo kymmenes kausi, loukkaantumisia on ollut paljon ja hän haluaisi lopettaa terveenä. Davis pahoitteli päätöstään seuralle ja joukkuekavereilla. Jumalasta Davis sanoi löytävänsä turvaa, ja hän totesi, että eläkkeelle jääminen ei mennyt ihan niin kuin hän oli ajatellut.

Muut Buffalo Billsin pelaajat eivät olleet mielissään Davisin tempauksesta.

”Minulla ei ole Vontaesta mitään sanottavaa. En ole koskaan nähnyt mitään tällaista. Täydellisen epäkunnioitavaa muuta joukkuetta kohtaan. Hän ei sanonut mitään kenellekän. Joku vain sanoi, että hän lopetti”, tuhahti tukimies Lorenzo Alexander.

”Minä en enää kunnioita häntä ihmisenä. Kun lopettaa kun asiat eivät mene niin hyvin, kesken ottelun, todella epäkunnioittavaa”, takapuolustaja Rafael Bush sanoi.

Lopulta Buffalo ei edes pelannut toisella puoliskolla niin huonosti. Buffalo voitti toisen puoliskon 14-3, mutta hävisi kuitenkin ottelun 20-31.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia