NHL-pudotuspelit simuloituna! Mikä seura juhlii Stanley Cup mestaruutta?

Janoamme saada tietää, että jos NHL-kausi jatkuisi nyt, niin ketä saisi nostaa Stanley Cupin ilmaan! Onko Aholla, Laineella tai Rantasella saumoja kannun nostoon?

NHL keskeytti kauden koronaviruksen takia juuri ennen tarunhohtoisen loppuhuipennuksen alkua. Monella joukkueella oli mahdollisuus nousta pudotuspeleihin ja etenkin Läntisen konferenssin puolella oli edessä mielenkiintoiset ajat. Joukkueilla on pelaamatta 11-14 ottelua, joten on mahdoton tietää kuinka runkosarja olisi päättynyt.

Tästä innostuneena päätimme selvittää NHL-konsolipelin avulla, että mikä seura saa nostaa Stanley Cuppia ilmaan. Jos NHL jatkaa kautta, niin yksi mahdollisista tavoista on aloittaa pudotuspelit heti, joten päätimme tarkastella miltä pudotuspeliparit näyttävät tämän hetken sijoituksilla. Mehukkaita ottelupareja muodostuu heti alussa, joten nyt alamme selvittämään vesikielellä, että ketkä nostavat kannua!

Jos NHL:n pudotuspelit alkaisivat nyt:

Itäinen konferenssi:

Boston Bruins vs. Columbus Blue JacketsBluejacket logo

Bruins joka oli valmis voittamaan Presidents Trophyn saa vastaansa Kekäläisen sinitakit, jotka yltävät juuri viimeiseen villikorttipaikkaan. Bruins lähti sarjaan suurena ennakkosuosikkina ja niin he tiputtivatkin Columbuksen suvereenisti 4-1. Ketään tuskin yllättyy siitä, että Rask pelasi kaksi viimeistä ottelua päästämättä selkänsä taakse maaliakaan.

Tampa Bay Lightning vs. Toronto Maple Leafs

Salamat ovat olleet yksi kauden kovimmista vitjoista samalla, kun vaahteralehdet nappasivat villikorttipaikan niukasti Floridan nenän edestä. Kyseinen sarja oli ensimmäisen kierroksen jännittävin ja samalla nähtiin ensimmäinen seiskaottelu. Kucherovin sekä Stamkosin yhdeksän maalia ja 12 syöttöä ei riittänyt, vaan vaahteranlehdet menivät jatkoon Marnerin jatkoaikaosumalla tiukan sarjan päätteeksi.

Washington Capitals vs. Carolina Hurricanes

Käsillämme on maistuva revanssi viimevuoden playoffeista, joissa Hurricanes tiputti hallitsevan mestarin raastavassa seitsemän ottelun sarjassa. Ovie jahtasi Richard Trophya tosissaan, mutta pudotuspeleissä vire oli kadoksissa, kunvenäläinen sai vain yhden syöttöpisteen. Hurricanesin Aho oli tärkeässä roolissa tiputtamassa Capitalsin jatkosta otteluvoitoin 4-1.

Philadelphia Flyers vs. Pittsburgh Penguins

Pennsylvanian paikallisottelu lupaa hyvää. Flyers on ollut kuumassa vireessä ja voittanut peräti yhdeksän ottelua peräkkäin. Pingviinit lähtivät sarjaan ennakkosuosikin viitta päällään ja kokeneet pelaajat eivät tilanteesta hätkähtäneet, sillä sarja päättyi 4-1 pingviineille. Flyers valmentaja Vigneault oli vaitonainen ja osasi vastata vain Helmisen tapaan ”No emmää ny tierä”, kun toimittajat utelivat maalintekovaikeuksien syytä.

Läntinen Konferenssi:

St. Louis Blues vs. Nashville Predators

Blues on soinut viime kauden tapaan eikä aistittavissa ole ollut mestaruuskrapulaa. Läntisen Konferenssin ykkössijalta piti olla helppo lähteä puolustamaan mestaruutta juuri villikortti paikkaan yltänyttä kantrikaupunkia vastaa, mutta Rinne oli maalillaan jälleen mies paikallaan ja Nashville jatkaa divisioonan semifinaaleihin otteluvoitoin 4-1.

Colorado Avalanche vs. Dallas Stars

Starsin oletettiin olevan pudotuspelien mustahevonen, mutta tasaiseen tahtiin jauhava Avalanche oli vahvempi otteluvoitoin 4-2, kun Rantanen sekä Mackinnon tehtailivat yhdessä hurjat 19 tehopistettä.

Vegas Golden Knights vs. Winnipeg Jets

Jotkut vedonlyöntifirmat ovat asettaneet tyynenmeren divisioonan ykkösenä olevan ritarilauman jopa mestarisuosikiksi ja ennakkoon ajateltuna vastaan asettuvilla Mauricen luotsaamilla suihkukoneilla ei ole saumoja tässä sarjassa. Patrik Laine oli kuitenkin toista mieltä ja 3+3 tehot yhdessä vahvasti maalilla pelanneen Hellebuyckin kanssa varmisti jatkopaikan lukemin 4-1.

Edmonton Oilers logoEdmonton Oilers vs. Calgary Flames

Battle of Alberta. Kassian ja Tkachuk ovat nokakkain jatkuvasti ja viimeksi nähtiin myös vanhan liiton maalivahtien tappelu. Mikä olisikaan parempi pudotuspelisarja kuin tämä? McDavidin ja Draisaitlin rahkeet eivät riittäneet, vaan liekit polttivat liikaa ja Flames jatkaa otteluvoitoin 4-2.

NHL-divisioonafinaaleissa nähdään Laine, Aho, Rantanen, Rask sekä moni muu suomalaistähti

Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs 

Lännessä ollaan kutkuttavassa tilanteessa, sillä molemmat ottelusarjat ovat etenemässä seiskapeliin. Pystyykö juuri ja juuri villikorttipaikkaan venynyt Toronto tiputtamaan runkosarjajohtajan jatkosta?

Pittsburgh Penguins vs. Carolina Hurricanes

Crosby ja Malkin show on alkanut. Myös Hurricanesin ykköskenttä takoo hurjaa jälkeä Ahon, Teräväisen sekä Svechnikovin tahdittaessa pelejä. Ketä ratkaisee seiskapelin?

Nashville Predators vs. Colorado Avalanche

Idän ensimmäinen semifinaalipari ratkaisi välinsä nopeasti, kun Rinne piti maalinsa puhtaana peräti kolmessa ottelussa ja eteni jatkoon 4-0. Colorado kärsi tehottomuudesta ja valmentaja Bednar ei voinut kuin jauhaa Jenkkiä penkin takana niinkuin Pentti Matikainen konsanaan.

Calgary Flames vs. Winnipeg Jets

Laineen tehoilut tyssäsivät kuin (liekki)seinään, kun Flames nappasi idän finaalipaikan otteluvoitoin 4-1.

NHL:n konferenssifinaalit alkavat! Eteneekö Aho ja Teräväinen Stanley Cup finaaliin?

Toronto Maple Leafs vs. Carolina Hurricanes

Lännessä on saatu seiskapelit pelattua ja konferenssifinaalit ovat valmiina alkamaan. Jatkuuko Ahon, Teräväisen ja Svechnikovin kentällisen hurja vire vai löytääkö varjojen rajamailla vaeltaneet Matthews sekä Tavares lääkkeen hurrikaanin taltuttamiseen?

Calgary Flames vs. Nashville Predators

Nashvillen saldo kahden ensimmäisen kierroksen päätteeksi on 8 voitettua ja ainoastaan yksi hävitty ottelu. ”Respect the blueliners”, sillä Josi sekä Ellis ovat yllättäen johtaneet saalistajalaumaa puolustuksesta, mutta polttaako Calgaryn liekit heidät nyt karrelle?

The Cup is in the house – Stanley Cup finalistit selvillä!

Carolina Hurricanes vs. Calgary Flames

Carolina Hurricanes eteni konferenssifinaaleista loppusarjaan seiskapelin kautta samoin kuten Flames poltti Predatorsit nopeasti viidessä ottelussa. Miten käy kun Itäisen konferenssin kuudes isännöi Läntisen konferenssin seitsemättä joukkuetta finaalisarjassa? Pystyykö Hurricanesin ykkösketju keksimään keinot yli 93% torjuntaprosentilla pelaavan Rittichin ohittamiseen?

Hurricanes on Stanley Cup mestari! Staal nostaa pojan ilmaan ja Aho nappaa Conn Smythen!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia