NHL 235: Tulokset, suomalaiset ja huippuhetket | 25.10.2018

Mikä jengi voitti? Oliko suomalaiset pisteillä? Kierroksen komein maali? Nyt kaikki samassa paketissa!
Yön NHL-tulokset

Yksi Suomen legendaarisimmista teksti-TV:n sivuista on eittämättä YLE:n tekstarin sivu 235. Sadat, tuhannet ja miljoonat suomalaiset ovat aikojen saatossa avanneet aamutoimien ensimmäisenä askeleena kyseisen sivun ja tarkastanut sieltä edellisen yön NHL-tulokset. Vaikka Internet – ja sosiaalinen media tarjoaa kaikki maailman urheilutulokset älypuhelimen ruudulle vain muutamassa sekunnissa, niin siitä huolimatta suomalaiset rakastavat tsekata änärikierroksen loppulukemat teksti-TV:n sivulta 235.

Veikkaussivujen toimituksessa arvostetaan myös teksti-TV:tä ja niinpä olemme päättäneet kääriä joka aamu samaan käärepaperiin yön NHL-kierroksen tulokset teksti-TV:n sivun 235 näkymässä, suomalaisten pisteiden valossa sekä highlight-hetkiä ihastellen. Otatko lahjan vastaan?

 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

NHL-tulokset 25.10.2018

Suomalaiset

Viime yönä pelattiin vain neljän ottelun kiekkokierros, mutta siitä huolimatta kentällä nähtiin mukavasti yhdeksän suomalaispelaajaa. Florida Panthersin suomalaisduo Aleksander Barkov ja Juho Lammikko pelasivat toisena päivänä peräkkäin ja joukkue palasikin voittokantaan peitottuaan Valtteri Filppulan sekä Leo Komarovin edustaman New York Islandersin jatkoajalla. Barkov johti Panthersin kiriä ottelussa nikkaamalla kaksi syöttöpistettä.

Ennakkoon illan mielenkiintoisimmaksi otteluksi oli nostettu Winnipeg Jets – Toronto Maple Leafs jossa kohtasi kaksi supersuomalaista: Patrik Laine ja Kasper Kapanen. Ottelu päättyi Leafsin 2 – 4 voittoon, Laine jäi nollille mutta Kapanen iski häkin, joka löytyy tämän päivän huippuhetkistä.

Alkaneen NHL-kauden yksi suomalaiskomeetta on ollut Colorado Avalanchen Mikko Rantanen, joka oli napannut tehopisteitä kauden jokaisessa ottelussa. Viime yönä putki kuitenkin katkesi, kun Tampa Bay Lightning nollasi koko Avs-nipun.

Las Vegasissa Golden Knights kohtasi Vancouver Canuksin. Viime kaudella Stanley Cup finaaleissa pelannut Erik Haula syötti ottelun avausmaalin mutta Canucksin Markus Granlund vei pidemmän korren ja ratkaisi voiton kanadalaisille onnistumalla ainoana vetäjänä rangaistuslaukauskisassa.

 

Kierroksen TOP 3 huippuhetket

Kasperi Kapanen iski upean maalin

 

Stamkos <-> Kucherov ja Tampan voiton ratkaissut osuma

 

New York Islander ja mahtava tiimikemia

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia