NHL 235: Laine, Aho, Teräväinen, Barkov ja Armia maalienteossa 27.2.2019

Mikä jengi voitti? Oliko suomalaiset pisteillä? Kierroksen komein maali? Nyt kaikki samassa paketissa!

Yksi Suomen legendaarisimmista teksti-TV:n sivuista on eittämättä YLE:n tekstarin sivu 235. Sadat, tuhannet ja miljoonat suomalaiset ovat aikojen saatossa avanneet aamutoimien ensimmäisenä askeleena kyseisen sivun ja tarkastanut sieltä edellisen yön NHL-tulokset. Vaikka Internet – ja sosiaalinen media tarjoaa kaikki maailman urheilutulokset älypuhelimen ruudulle vain muutamassa sekunnissa, niin siitä huolimatta suomalaiset rakastavat tsekata änärikierroksen loppulukemat teksti-TV:n sivulta 235.

Veikkaussivujen toimituksessa arvostetaan myös teksti-TV:tä ja niinpä olemme päättäneet kääriä joka aamu samaan käärepaperiin yön NHL-kierroksen tulokset teksti-TV:n sivun 235 näkymässä, suomalaisten pisteiden valossa sekä highlight-hetkiä ihastellen. Otatko lahjan vastaan?

NHL-tulokset 27.2.2019

Suomalaiset

NHL:n siirtotakaraja umpeutui ja suurimmat hulinat ovat ohi. Keskiviikon vastaisena yönä pelattiin suuri NHL-kierros, kun lätäkön toisella puolella nähtiin peräti 11 ottelua. Muutamia suomalaisia kuten Mikko Koivu, Markus Hännikäinen sekä Olli Määttä ovat poissa kokoonpanoista erinäisistä syistä, mutta kyllähän meillä suomalaistähtiä silti riittää!

Paljon huomiota saanut Fortnite Pate Patrik Laine näyttää löytäneen maalivireensä. Viime viikolla uutisoitiin Laineen laukoneen ahkerasti harjoituksissa ja nyt se näyttää kantaneen hedelmää, sillä maali oli kyseisten harjoitusten jälkeen jo neljäs. Laine maalasi toisessa erässä Jetsin 2-1 voittomaaliksi jääneen osuman ilman Koivua pelannutta Minnesota Wildsia vastaan. Laine myös syötti ottelun avausmaalin Mark Scheifelen maalatessa ensimmäisessä erässä.

Carolina Hurricanesin suomalaiskaksikko Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen jatkaa maagista virettään, kun he tehtailivat yhdessä tehot 2+3. Canesin ensimmäisen erän toinen osuma oli todellinen suomalaisten taidonnäyte, kun Aho maalasi Teräväisen esityöstä. Toinen erä olikin Teukka-timen aikaa, sillä hän maalasi kerran ja syötti kaksi osumaa. Saku Mäenalanen kirjasi yhden syöttöpisteen.

Montreal Canadiens murskasi Detroit Red Wingsin vieraissa lukemin 1-8. Joel Armia vastasi joukkueensa 0-5 maalista Jesperi Kotkaniemen syötöstä. Habs maalivahti Antti Niemi availi luukkua.

Florida Panthersin suomalaiskapteeni Alexander Barkov vastasi joukkueensa 2-3 johtomaalista, mutta lopulta Arizona Coyotes oli parempi voittomaalikilpailussa. Barkov epäonnistui kyseisessä kilpailussa myöhemmin.

Nashville Predatorsin suomalais maalivahtikaksikosta Juuse Saros pelasi maalilla, kun Pekka Rinne toimi luukkuvahtina. Saros torjui 24 laukausta Nashvillen hävitessä St.Louis Bluesille 2-0 vieraissa.

Kierroksen TOP 3 huippuhetket

Teräväisen huikeaan syötönkatkoon kun lisää Ahon nopeuden ja taidon niin A vot!

View this post on Instagram

Speed and strength. Dangerous combo.

A post shared by NHL (@nhl) on

Tomas Tataria ei Detroit pakit pysäytä. Ei ainakaan tsekkipakki Filip Hronek.

https://www.instagram.com/p/BuXbdQCh4h_/?utm_source=ig_web_copy_link

Arizona Coyotes ansaitsee kaksi huomiota Vinnie Hinostrozan voittomaalikilpailuosuman ja Oliver Ekman-Larssonin pelastuksen muodossa:

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia