NHL 235: Suomalaiset maaleilla ja Mikko Koivu loukkaantui | 6.2.2019

Mikä jengi voitti? Oliko suomalaiset pisteillä? Kierroksen komein maali? Nyt kaikki samassa paketissa!

Yksi Suomen legendaarisimmista teksti-TV:n sivuista on eittämättä YLE:n tekstarin sivu 235. Sadat, tuhannet ja miljoonat suomalaiset ovat aikojen saatossa avanneet aamutoimien ensimmäisenä askeleena kyseisen sivun ja tarkastanut sieltä edellisen yön NHL-tulokset. Vaikka Internet – ja sosiaalinen media tarjoaa kaikki maailman urheilutulokset älypuhelimen ruudulle vain muutamassa sekunnissa, niin siitä huolimatta suomalaiset rakastavat tsekata änärikierroksen loppulukemat teksti-TV:n sivulta 235.

Veikkaussivujen toimituksessa arvostetaan myös teksti-TV:tä ja niinpä olemme päättäneet kääriä joka aamu samaan käärepaperiin yön NHL-kierroksen tulokset teksti-TV:n sivun 235 näkymässä, suomalaisten pisteiden valossa sekä highlight-hetkiä ihastellen. Otatko lahjan vastaan?

NHL-tulokset 6.2.2019

Suomalaiset

Keskiviikon vastaisena yönä NHL:ssä pelattiin suuri 12 ottelun kierros, joka piti sisällään tuttuun tapaan sekä odotettuja voittoja että vedonlyöjän painajaisia. Mikä parasta, niin neljä suomalaista onnistui maalinteossa. Jesperi Kotkaniemi tehtaili Montreal Canadiensin toisen maalin ja oli mukana kaatamassa Anaheim Ducksia 4-1 kotivoitossa. Florida Panthers hävisi St.Louis Bluesille kotonaan tehden vain kaksi maalia, mutta onneksi molemmista osumista vastasivat suomalaiset, kun Alexander Barkov sekä Henrik Borgström onnistuivat maalinteossa. Markus Granlund teki Vancouver Canucksille kanvennusmaalin kolmannessa erässä heidän hävitessään Washington Capitalsille.

Suomalaismaalivahteja nähtiin tolppien välissä kolme, joista kaksi nappasi voitot ja yksi joutui vaihtoon kesken ottelun. Pekka Rinne torjui Nashville Predatorsin maalilla 26 laukauksesta 24 heidän voittaessaan Arizona Coyotesit lukemin 5-2. Tuukka Raskin Boston Bruins voitti New York Islandersin kotonaan lukemin 3-1, kun ottelun kakkostähdeksi valittu Rask loisti Patrice Bergeronin juhlaottelussa torjuen 28-laukausta. Edmonton Oilersin Mikko Koskisen kolmas erä ei alkanut toivotulla tavalla Chicagoa vastaan, joten hänen tilalle Cam Talbot.

Surullisin suomalaisuutinen yöltä on se, että Minnesota Wildin kapteeni Mikko Koivu loukkaantui avauserässä. Hän törmäsi yhteen Buffalo hyökkääjä Tage Thompsonin kanssa. Koivu nähtiin ottelun jälkeen liikkuvan kainalosauvojen kanssa, mikä ei lupaa hyvää Wildsille.

Kierroksen TOP 3 huippuhetket

Hattu päästä. Alexander Ovechkin on nyt kaikkien aikojen venäläinen! Hän ohitti syöttöpisteellään ennätysmies Sergei Fedorovin. Lisää ennätyksestä tästä!

Minnesota Wildsin Jared Spurgeonilla olisi taitoa pelata myös pesäpalloa. Silmä-käsi koordinaatio on kunnossa!

View this post on Instagram

Oops, he did it again.

A post shared by NHL (@nhl) on

Tässä maalissa nähdään ruotsalaista taituruutta, kun William Karlsson ujuttaa kiekon jalkojensa välistä ja antaa viime hetkellä mahtavan passin takatolpalle luistelleelle Valentin Zykoville.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia