NHL 235: Rantanen jatkaa pistepörssin kärjessä | 3.12.2018

Mikä jengi voitti? Oliko suomalaiset pisteillä? Kierroksen komein maali? Nyt kaikki samassa paketissa!
Yön NHL-tulokset

Yksi Suomen legendaarisimmista teksti-TV:n sivuista on eittämättä YLE:n tekstarin sivu 235. Sadat, tuhannet ja miljoonat suomalaiset ovat aikojen saatossa avanneet aamutoimien ensimmäisenä askeleena kyseisen sivun ja tarkastanut sieltä edellisen yön NHL-tulokset. Vaikka Internet – ja sosiaalinen media tarjoaa kaikki maailman urheilutulokset älypuhelimen ruudulle vain muutamassa sekunnissa, niin siitä huolimatta suomalaiset rakastavat tsekata änärikierroksen loppulukemat teksti-TV:n sivulta 235.

Veikkaussivujen toimituksessa arvostetaan myös teksti-TV:tä ja niinpä olemme päättäneet kääriä joka aamu samaan käärepaperiin yön NHL-kierroksen tulokset teksti-TV:n sivun 235 näkymässä, suomalaisten pisteiden valossa sekä highlight-hetkiä ihastellen. Otatko lahjan vastaan?

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

NHL-tulokset 3.12.2018

235

Suomalaiset

Viime yönä pelattiin viiden ottelun kierros, mutta siitä huolimatta kentällä nähtiin 10 suomalaispelaajaa. Tehopisteiden valossa yö oli suomalaisille synkkä, sillä vain yksi pelaaja pääsi pisteille. Kukas muukaan se olisi kuin Mikko Rantanen, joka jatkaa huimaa pistetehtailua ja säilyttää paikkansa NHL:n pistepörssin kärjessä. Rantasen takana kahden pisteen päässä on kierroksen huippuhetkiinkin maalillaan päässyt Nathan MacKinnon.

Suomalaismaalivahteja ei nähty tolppien välissä. Vaihtomiehenä oli kuitenkin yksi suomalaisvahti, sillä Antti Niemi availi luukkua Montreal penkillä. Carey Price hoiti tehtävänsä kunniakkaasti, joten Niemi jäi ilman minuutteja.

Suomalaisvahtien puutteesta huolimatta yö piti sisällään näyttäviä pelastuksia. Uskomattomia maaleja ei tänä yönä nähty, joten antakaamme maalivahdeille ansaitsemansa huomio huippuhetkien muodossa.

Kierroksen TOP 3 huippuhetket

Colorado ylivoimalla kesti vain kuusi sekuntia laittaa kiekko Detroit-vahti Jonathan Bernierin taakse. Tässä Landeskogin, Rantasen ja MacKinnonin ylivoimaosaamista, jossa kaikki palaset ovat oikeilla paikoilla:

Mike Smith onnistuu torjumaan viime hetkillä Anisimovin maalintekoyrityksen luistimellaan. Anisimov tulee näkemään tästä tilanteesta painajaisia vielä monta yötä.

Toinen huikea torjunta nähtiin Jonathan Quickin toimesta, kun hän saa venytettyä tilanteessa alemman patjajalkansa Lucas Wallmarkin pitkälle viedyn laukausyrityksen eteen.

Ihailkaamme vielä tulikuuman Mikko Rantasen käsiä. Tilanne ei johda maaliin, mutta tämä kertoo Rantasen tämän hetken itseluottamuksen tasosta!

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia