NHL 235: Tulokset, suomalaiset ja huippuhetket | 23.10.2018

Mikä jengi voitti? Oliko suomalaiset pisteillä? Kierroksen komein maali? Nyt kaikki samassa paketissa!
Yön NHL-tulokset

Yksi Suomen legendaarisimmista teksti-TV:n sivuista on eittämättä YLE:n tekstarin sivu 235. Sadat, tuhannet ja miljoonat suomalaiset ovat aikojen saatossa avanneet aamutoimien ensimmäisenä askeleena kyseisen sivun ja tarkastanut sieltä edellisen yön NHL-tulokset. Vaikka Internet – ja sosiaalinen media tarjoaa kaikki maailman urheilutulokset älypuhelimen ruudulle vain muutamassa sekunnissa, niin siitä huolimatta suomalaiset rakastavat tsekata änärikierroksen loppulukemat teksti-TV:n sivulta 235.

Veikkaussivujen toimituksessa arvostetaan myös teksti-TV:tä ja niinpä olemme päättäneet kääriä joka aamu samaan käärepaperiin yön NHL-kierroksen tulokset teksti-TV:n sivun 235 näkymässä, suomalaisten pisteiden valossa sekä highlight-hetkiä ihastellen. Otatko lahjan vastaan?

 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

NHL-tulokset 23.10.2018

  235

Suomalaiset

Viime yön NHL-kierroksella oli tulessa yhteensä kuusi suomalaista. Philadelphia Flyersin Jori Lehterä ja Vancouver Canucksin Markus Granlund pelasivat kumpikin reilu kymmenen minuttia mutta jäivät ilman tehopisteitä. Jetsin Patrik Laine sen sijaan kellotti peliaikaa yli 20 minuuttia mutta pistesarakkeeseen ei plusmerkintöjä tullut. Carolinan suomalaiskaksikko Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen oli myös tutusti pelaavassa kokoonpanossa, pelaajista ensimmäinen nappasi syöttöpisteen Carolinan voittomaaliksi jääneeseen osumaan. Yön suomalaiskuningas oli kuitenkin Colorado Avalanchen Mikko Rantanen kahdella maalilla. Hieno kierros suomalaisittain ja mikä mahtavinta Rantanen ja Aho ovat päässeet tehopisteille tämän kauden jokaisessa ottelussaan!

Kierroksen TOP 3 huippuhetket

Mikko Rantasen maali jonka myötä miehen pisteputki on 9 ottelun mittainen

 

Sebastian Ahon ja Michael Ferlandin syöttömylly

 

Justin Faulk ja pari mahtavaa viime hetken pelastusta jotka takasivat voiton Hurricanesille

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia