NHL 235: Hienoja suomalaisonnistumisia | 26.10.2018

Mikä jengi voitti? Oliko suomalaiset pisteillä? Kierroksen komein maali? Nyt kaikki samassa paketissa!
NHL vihjeet

Yksi Suomen legendaarisimmista teksti-TV:n sivuista on eittämättä YLE:n tekstarin sivu 235. Sadat, tuhannet ja miljoonat suomalaiset ovat aikojen saatossa avanneet aamutoimien ensimmäisenä askeleena kyseisen sivun ja tarkastanut sieltä edellisen yön NHL-tulokset. Vaikka Internet – ja sosiaalinen media tarjoaa kaikki maailman urheilutulokset älypuhelimen ruudulle vain muutamassa sekunnissa, niin siitä huolimatta suomalaiset rakastavat tsekata änärikierroksen loppulukemat teksti-TV:n sivulta 235.

Veikkaussivujen toimituksessa arvostetaan myös teksti-TV:tä ja niinpä olemme päättäneet kääriä joka aamu samaan käärepaperiin yön NHL-kierroksen tulokset teksti-TV:n sivun 235 näkymässä, suomalaisten pisteiden valossa sekä highlight-hetkiä ihastellen. Otatko lahjan vastaan?

 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

NHL-tulokset 26.10.2018

235

Suomalaiset

Viime yönä pelattiin vain neljän ottelun kiekkokierros, mutta siitä huolimatta kentällä nähtiin järkyttävä määrä suomalaistehopisteitä! Carolina Hurricanes Sebastian Aho jatkoi aivan uskomatonta pisteputkeaan päästeen jokaisessa kauden kymmenessä ensimmäisessä ottelussa tehopisteille. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin Hurricanesin seuraennätys. Ahon lisäksi saman seuran Teuvo Teräväinen nikkasi tehot 1 + 1.

Jos Sebastian Aho on ollut koko kauden alun liekeissä niin sitä on ollut myös Colorado Avalanchen Mikko Rantanen. Rantanen iski viime yönä jäätävät tehot 1 +3 minkä ansioista nuori mies nousi koko NHL:n pistepörssin kärkeen. Rantanen on onnistunut tällä kaudella yhtä lukuunottamatta pääsemään pisteille.

Ja jos Miro Heiskanen onnistui toissa yönä iskemään uransa ensimmäisen NHL-kaapin niin viime  yönä saman tempun teki San Jose Sharksin Antti Suomela. Todella upea suomalaiskierros!

 

Kierroksen TOP 3 huippuhetket

Kierroksen TOP 3 on tänään pelkkää suomalaisvärinää. Aloitetaan Suomelan maalilla:

 

Jatketaan Aho ja Teräväine duolla:

 

Ja lopetellaan Rantasen pistepörssin kärkeen nostaneella syöttöpisteellä:

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia