NHL:n suosituin ryyppykaveri, likaisin pelaaja sekä muut valinnat listattuna

Joka vuotiseen tapaan on aika The Athleticin suuren NHL-pelaajaäänestyksen! Tällä kertaa 400:lta pelaajalta kysyttiin muun muassa parasta, likaisinta sekä aliarvostetuinta pelaajaa. Myös suosituin ryyppykaveri selvisi! Mukana Ovechkin, Barkov, McDavid sekä muut tähdet.

The Athleticin toimittajilla on pitänyt kiirettä sillä parin viimeisen kuukauden aikana he ovat haastatelleet kaikista 31:stä NHL-joukkueesta peräti 392 pelaajaa, joka on yli puolet sarjan pelaajista! Kenenkään vastaajan nimeä ei ole julkaistu, eikä kaikki osanneet antaa vastausta, mutta The Athleticin mukaan tulokset ovat parasta mahdollista dataa.

1. NHL:n paras pelaaja?

Connor McDavid 63%, Nathan MacKinnon 17%, Sidney Crosby 15%

Viime vuonna Sidney Crosby voitti 48% turvin, mutta soihtu näyttää nyt siirtyneen McJesukselle.

-On hullua miten paljon hyviä sarjassa on, mutta silti hän näyttää olevan kuin videopelistä, kommentoi Tyynenmeren divisioonan pelaaja McDavidista.

2. Kuka on NHL:n aliarvostetuin pelaaja?

Alexander Barkov 22%, Jonathan Huberdeau 9%, Nicklas Backstrom 8%

Florida Panthersilta listalle yltää kaksi pelaajaa, joista Barkov on listan kärjessä toista kertaa putkeen. Toivottavasti hän ei voita tätä kategoriaa ensi vuonna, sillä hän ansaitsee arvostusta.

3. Kenet haluat maalillesi Stanley Cup finaalin seiskapeliin?

Carey Price 33%, Marc Andre-Fleury 23%, Andrei Vasilevskiy 11%, Tuukka Rask 7%

Carey Price nauttii suosiosta toista vuotta peräkkäin.

-Hänellä ei ole samanlaisia statseja tänä vuonna kuin normaalisti, mutta hänet on painetestattu. Hänet on oikeasti kenttätestattu, Tyynenmeren divisioonan pelaaja ylistää Priceä.

4. NHL:n likaisin pelaaja?

Brad Marchand 29%, Tom Wilson 24%, Matthew Tkachuk 11%

Osa pelaajista kieltäytyi vastaamasta tähän kysymykseen, mutta ”voittaja” tuskin on yllätys yhdellekään NHL:n seuraajalle.

-Sarjassa on paljon rottia. Tkachkuk on rotta. Marchand on rotta. Mutta en kutsuisi heitä likaisiksi, Tyynenmeren divisioonan pelaaja puolustelee.

5. Kenen kanssa menisit mieluiten kaljalle?

Alexander Ovechkin 14%, Sidney Crosby 12%, Joe Thornton 12%

Washington Capitalsin Stanley Cup voitto kaudella 2018 sai Ovien ratkeamaan riemusta ja tämän ansiosta pelaajat haluavat mennä hänen kanssaan ottamaan niin sanottua märkää.

-Se olisi todennäköisesti villi yö. Hänellä olisi kovia juttuja, kuten kaikilla venäläisillä, pelaajat miettivät rankkaa iltaa.

6. Kuka on NHL:n paras puolustaja?

Victor Hedman 17%, Shea Weber 10%, Ryan McDonagh 6%, Mark Giordano 6%

Parasta puolustavaa puolustajaa on vaikea määrittää tai valita, mutta monivuotinen Norris-trophy voittaja on selvä valinta pelaajien keskuudessa.

-Hän on erinomainen ja todella hyvä luistelija. Hän on iso ja hän pelaa pitkällä mailalla joten hänet on todella vaikea kiertää, Atlannin divisioonan pelaaja kehuu ruotsalaispuolustajaa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia