Myykö Arizona Coyotes Antti Raannan?

Arizona Coyotesin Antti Raanta kärsi kauden ajan alaraajavammasta ja ehti pelata ainoastaan 12 ottelua. Darcy Kuemper pelasi 55 ottelua paikatan Raantaa ja nyt seuralla on käsissään positiivinen ongelma.

Marraskuun alkupuolella kuulimme suomalaisittain erittäin ikäviä uutisia, kun huippuvireessä olleen Antti Raannan kerrottiin loukkaantuneen. Seura tiedotti Arizona Coyotesin ykkösmaalivahdin kärsivän alavartalovammasta. Raanta ehti pelata ennen loukkaantumistaan yhdeksän ottelua torjuen huimalla 92.9 prosentin varmuudella.

Raanta ehti olla sivussa kolme viikkoa jonka aikana Coyotes hävisi kahdeksasta ottelusta kuusi ja maalivahtiosastolla oli kaaos Raannan ollessa poissa kokoonpanosta. Raanta palasi jäälle marraskuun lopulla ehtien pelata kaksi täyttä ottelua, kunnes hän joutui jättämään kolmannen ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi. Samaan aikaan alkoivat spekuloinnit, että päästikö seurajohto Raannan jäälle liian nopeasti. Tämän jälkeen Raantaa ei tolppien välissä nähtykään ja Darcy Kuemper pystyi paikkaamaan loppukauden hyvin.

Antti Raanta ehti palata harjoituksiin ennen kauden loppua:

Kojooteilla oli maalissaan maalivahti joka ei ollut aloittanut koskaan ennen yli 28 ottelua kaudessa. Darcy Kuemper sai pakon edessä tilaisuuden näyttää taitonsa ja hän pelasi uransa parhaimman kauden, kun 55 pelatun ottelun jälkeen torjuntaprosentti oli huikea 92.5 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.33.  Kojootit yrittivät tosissaan taistella pudotuspelipaikasta Kuemperin johdolla ja jäivätkin siitä ainoastaan neljän pisteen päähän.

Nyt seuralla on ratkaistavanaan vaikea palapeli. Oletettavasti Raanta on pelikuntoinen ensikaudella, niin heillä on kaksi aloittavaa maalivahtia. Mitä he päättävät tehdä? Raannan arvo rahallisesti on tällä hetkellä reilusti Kuemperia pienempi, mutta Kuemperin arvo tolppien välissä on reilusti suurempi. Niimpä huhuissa on heitelty jo Raannan myymistä eteenpäin. Mielenkiinnolla odottamaan seurajohdon päätöksiä.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia