Panarin ei hyväksynyt 96 miljoonan dollarin sopimusta!

Venäläistä supertähteä Artemi Panarinia ei kiinnostanut Jarmo Kekäläisen tarjoamat huimat 96 miljoonaa dollaria! CBJ insider Portzlinen mukaan kyse oli kahdeksan vuoden sopimuksesta.

Viimeiset kaksi kautta Columbus Blue Jacketsia edustanut 27-vuotias venäläinen Artemi Panarin on yksi NHL:n pelaajaruletin halutuimmista pelaajista. Sinitakkien GM Jarmo Kekäläinen yritti saada pidettyä supertähden vielä seurassa, mutta Columbus insider Aaron Portzlinen mukaan Panarin ei letkauttanut korviaan tarjouksen suhteen.

Portzlinen mukaan Panarin ei hyväksynyt Columbus Blue Jacketsin tarjoamaa kahdeksan vuoden tarjousta sunnuntaina. Sen uskotaan olevan 96 miljoonan dollarin arvoinen.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

-Jos tämäkään ei onnistunut, niin on vaikea uskoa, että Columbuksen tarjoama seitsemän vuoden sopimuskaan kiinnostaisi. Saattaa olla, että tarvitaan 14 miljoonaa per kausi, jotta Panarin kääntäisi kelkkaansa, Portzline uskoo.

Portzlinen mukaan Panarinin ympärillä muuttuu nyt moni asia. Maanantai-iltaan mennessä Panarinin kerrotaan neuvotelleen Florida Panthersin, New York Islandersin sekä Colorado Avalanchen kanssa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia