Artemi Panarin siirtohuhujen keskellä - Vodka auttaa

Columbus Blue Jacketsin ykköstähti Artemi Panarin on ollut siirtohuhujen kohteena jo pitkään, sillä hän ilmoitti kauden alussa olevansa haluton jatkosopimukseen sinitakkien kanssa.

Panarin New Jersey Devils27-vuotias Venäjän sosialistisen federatiivisen neuvostotasavallan aikaisesta Korkinosta kotoisin oleva Artemi Panarin ilmoitti NHL-kauden alussa, että ei ole halukas neuvottelemaan jatkosopimuksesta nykyisen seuran Columbus Blue Jacketsin kanssa. Columbuksen suomalais-GM Jarmo Kekäläinen ei ole kommentoinut asiaa, mutta huhua heidän välisistä kahden keskisistä ongelmista on ollut aika-ajoin liikkeellä.

Jälleen siirtohuhut pyörivät ja kaiken keskellä lentelee koko kauden kovia kokenut venäläishyökkääjä. Onneksi vitsiniekkana tunnettu Panarin ottaa asiat ainakin puheidensa mukaan rennosti, sillä hän kommentoi myllytystä Vladimir Putinin perustamassa Venäjän urheilukanavan Match TV:n haastattelussa näin:

-Vodka auttaa unohtamaan kaiken myllytyksen. Ei oikeasti, Vitsi vitsi, Jos totta puhutaan niin se on viski mikä auttaa. Yritän pysyä positiivisena ja olla ajattelematta liikaa. Onneksi joukkueemme saa pisteitä, sillä muuten saattaisi olla todella paljon vaikeampaa.

Hyödynnä Optibetin riskitön veto!

NHL:n siirtotakarajan lähestyessä Florida Panthers on myöntänyt olevansa tosissaan kahden venäläistähden perässä. He aikovat tehdä kaikkensa saadakseen Artemi Panarinin ja Sergei Bobrovskyn itselleen ennen siirtorajan umpeutumista.

Kahden venäläistähden vuoksi heidän olisi kuitenkin luovuttava omista tähdistä ja puheita onkin ollut Jonathan Huberdeaun sekä mahdollisesti Mike Hoffmanin siirtymisestä Columbuksen suuntaan.

Twitterissä huhut ovat aiheuttaneet ihmetystä etenkin Floridan suuntaan.

Jos kaupat syntyvät niin voimme puhua suurista siirroista, sillä kaikkien pelaajien tulokset näyttävät erittäin hyviä lukemia:

Sergei Bobrovskyn torjuntaprosentti on 90.3% ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.90 40 pelatun ottelun jälkeen.

Artemi Panarin on kerännyt 53 ottelussa tehot 22+42=64.

Jonathan Huberdeaun vastaavat näyttävät 55 ottelun jälkeen 13+39=52.

Mike Hoffman on myös pelannut kaikki 55 ottelua ja takonut näissä tehot 25+20=45 ja pelaa täten uransa parasta NHL-kautta.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia