VIDEO: Islandersin Boychuck jätti jään Lehkosen luistimen osuttua naamaan

New York Islanders puolustaja Johnny Boychuk jätti jään kesken ottelun saatuaan Artturi Lehkosen luistimen naamaan Montreal Canadiensia vastaan pelatussa ottelussa.

New York Islandersin ja Montreal Canadiensin välisessä ottelussa nähtiin pelottava tilanne, kun kotijoukkueen konkaripuolustaja Johnny Boychuck joutui jättämään jään kipeän osuman jälkeen. Montrealin johtaessa 1-4 kolmannen erän puolivälin tienoilla tapahtui ikävä loukkaantuminen, kun suomalaishyökkääjä Artturi Lehkosen luistimen terä osui kotijoukkueen puolustajaa naamaan.

Lehkonen luisteli vastustajan maalin ohitse, kun hän kompastui maalivahti Semyon Varlamovin patjaan ja kaatui jään pintaan. Vaikka katsommekin tilannetta suomalaislasien takaa, niin kaatumisessa saattoi silti olla hieman jäähynkalastelun vikaa, mutta joka tapauksessa jalka nousi ikävästi ja luistin osui juuri takana olevan 36-vuotiaan kanadalaispuolustajan naamaan.

Onneksi Boychuck pystyi itse poistumaan jäältä hoitohenkilökunnan hoteisiin nopeasti. Newsdayn Andrew Grossin mukaan Boychuck koki kovia myös viime kaudella, kun Mitch Marnerin luistin teki poskeen kahden tuuman haavan.

Päävalmentaja Barry Trotzilla ei ollut ottelun jälkeen Boychuckin tilanteesta mitään kerrottavaa, koska hän oli edelleen tarkkailussa.

Luistimen viillot ovat vaivanneet Islandersia aikaisemminkin tällä kaudella, sillä hyökkääjät Casey Cizikas and Cal Clutterbuck ovat molemmat olleet poissa peleistä saadessaan luistimesta. Onneksi näissä tapauksissa osumat ovat tulleen naaman sijasta jalkaan ja ranteeseen.

36-vuotias veteraanipuolustaja on pelannut NHL:ssä 11. kautta ja Islandersia hän on edustanut kuuden kauden ajan.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia