VIDEO: Marchand sai ansionsa mukaan takaisin heti sikailunsa jälkeen

Ehkä yksi NHL:n eniten mielipiteitä jakava pelaaja on Boston Bruinsin Brad Marchand, joka oli jälleen elementissään. Tällä kertaa hän sai välittömästi takaisin samalla mitalla, mutta ei jättänyt tilannetta siihen, vaan laukoi ottelun päätteeksi hyytävän kommentin.

Monet sanovat, että vihataksesi Brad Marchandia sinun tarvitsee vain katsoa Boston Bruinsin pelejä. Bruins-fanit sanovat kuitenkin, että jos Marchand pelaisi sinun joukkueessasi, niin rakastaisit häntä. Marchand on kieltämättä tähtipelaaja, mutta pitää kuitenkin muistaa, että puhumme pelaajasta, joka saattaa tulla takaa lyömään pelaajaa joka katsoo eri suuntaan ja poistua paikalta. Kyseessä on myös sama kaveri, jota NHL pyysi lopettamaan vastustajien nuoleskelun. Edelleen puhumme samasta hepusta, kun sanomme, että hän teki tuhoisaa jälkeä pudotuspeleissä, mutta Boston jäi ilman Stanley Cuppia viime kauden playoffeissa.

Nyt kuitenkin monet kiekon seuraajat kokivat tyydytystä, sillä sunnuntaina New York Rangersia vastaan pelatussa ottelussa Marchand sai heti ansionsa mukaan takaisin oman sikailun päätteeksi. Marchand antoi Rangersin 22-vuotiaalle puolustaja Ryan Lindgrenille poikittaista mailaa selkään, koska nuori puolustaja näpäytti Patrice Bergeronia. Koston kierre ei päättynyt tähän, kun samantien takaa saapui kotijoukkueen venäläinen laitahyökkääjä Pavel Buchnevich joka antoi voimakkaan iskun Bradin selkään saaden hänet kaatumaan jään pintaan.

Twitterissä monet kiekkofanit jakavat videota ja yleisesti kommentit ovat sitä luokkaa, että tässä olisi tämän NHL-kauden tyydyttävin GIF, jota voi katsoa kerta toisensa jälkeen. Pitää kuitenkin todeta, että onneksi Marchand ei loukkaantunut tilanteessa.

The Ratin lentäessä jäänpintaan alkoi pieni kahakka Lindgrenin ja Marchandin välillä, joka päättyi nopeasti ja tilanne vaikutti menevän ohi ilman suurempia. Kuittailu ei kuitenkaan loppunut tähän, sillä kun ottelun jälkeen Marchandilta kysyttiin tilanteesta, niin tylytys nuoren pakin suuntaan oli jäätävää.

– Hän ei ole pelaaja, jolla tulee olemaan pitkä ura. En ole huolissani hänestä, Marchand heitti jäätävästi.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia