Tuukka Rask saattaa palata tolppien väliin All-Star tauon jälkeen

Tuukka Rask loukkaantui 15.1 Columbus Blue Jacketsia vastaan pelatussa ottelussa, kun ruotsalaistulokas Emil Bemström tyrmäsi hänet kyynerpäällä jään pintaan. Rask sai tilanteessa aivotärähdyksen, mutta nyt kuulemme hyviä uutisia toipumisesta.

Uutisoimme viime viikolla, kun 32-vuotias savonlinnalainen huippumaalivahti Tuukka Rask ylitti kunnioitettavan 500:n NHL-ottelun rajapyykin, mutta miestä ei nähty normaaleissa varusteissa juhlatilaisuudessa. Loukkaantumisen takia Rask oli jäällä puku päällä maalivahdin varusteiden sijasta, mutta onneksi nyt kuulemme hyviä uutisia toipumisen suhteen.

Boston Bruins nappasi keskiviikkoyönä viimeisessä ennen All-Star ottelua käydyssä kotiottelussa maistuvan voiton Vegas Golden Knightistä lukemin 3-2.

Voittoakin parempia uutisia kantautui aamujäiltä joissa kerrottiin kolme peliä aivotärähdyksen takia sivussa olleen Raskin olleen jäällä. Saattaa olla, että Tuukka on valmis palaamaan tolppien väliin All-Star tauon jälkeiseen otteluun Winnipeg Jetsiä vastaan. Bruinsin seuraava ottelu on vierasottelu, joka pelataan Winnipegissä vasta helmikuun ensimmäisenä päivänä.

>Rask äänestettiin sijalle 4., kun pelaajilta kysyttiin kenet he haluavat seiskaotteluun maalille

-Toipuminen etenee hyvin. Tuukka luisteli tänään ja näyttää että kaikki on menossa parempaan suuntaan ja se on todella tärkeää, kommentoi Bruins päävalmentaja Bruce Cassidy MassLivelle.

Bruinsin kaikkien aikojen voitokkain maalivahti Rask valittiin All-Star otteluun, josta hän kieltäytyi levon tarpeen vuoksi jo ennenkuin ikävä loukkaantuminen tapahtui. Hänen tilastot edellisen 28 ottelun ajalta ovat hurjat 17-4-6 samoin kuten huikea päästettyjen maalien keskiarvo joka on ainoastaan 2.27.

>Testaa montako NHL-pelaajaa tunnistat puruvälineiden ja turpakarvojen perusteella!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia