VIDEO: Marchand esitti kauden upeimman tuuletuksen McGregor tyyliin!

Irlantilainen UFC-tähti Connor McGregor tiputti aloituskiekon Boston Bruinsin ja Columbus Blue Jacketsin välisessä Pyhän Patrickin päivän ottelussa. Marchand kunnioitti tähteä tuulettamalla jatkoaikamaaliaan tuttuun Notorius tyyliin.

Connor McGregor teki yllättävän nopean paluun julkisuuteen viime viikon selkkauksen jälkeen, kun hänen uutisoitiin rikkoneen faninsa puhelimen Miamissa ja joutuneen poliisin huostaan. irlantilainen McGregor oli Pyhän Patrickin päivän NHL-ottelussa tuttuun tapaan täynnä vauhtia ja intoa eikä mennyt tapahtuma näyttänyt painavan mieltä.

Athletic lehden toimittaja Joe McDonald kertoi eilen, että Notorius tulee tiputtamaan aloituskiekon suosikkijoukkueensa Boston Bruinsin ottelussa. McDonald vitsaili, että McGregor tiputtaa ensin kiekon ja sen jälkeen Brad ”Rotta” Marchandin.

Marchand ei ollut kuitenkaan ilmeisesti kuullut McDonaldin kommenttia, eikä McGregorin ja Marchandin välillä oikeasti ole mitään kränää, sillä Marchand kunniotti UFC-tähteä tuulettamalla maaliaan tuttuun videolla näkyvään Notorius tapaan:

Boston isännöi virallista Pyhän Patrickin päivän ottelua ja he olivat alkulämmittelyssä teeman mukaiset vihreät apilapaidat päällään. Myös McGregorille oltiin tehty samanlainen paita, jolla hän otti yleisön haltuun huudattaen heitä aloituskiekon tiputuksen jälkeen.

Ottelu oli varsinaisen peliajan jälkeen 1-1 lukemissa Patrick Bergeronin ja Matt Duchenen osumilla. Boston voitti ottelun Brad Marchandin ja Patrick Bergeronin hyökkäyspään riiston jälkeen näyttävällä osumalla. Bostonin ero itäisen konferenssin ykköseen Tampa Bay Lightningiin on jo 19 pistettä, mutta he vankistivat kakkossijaansa Toronton edellä. NHL-seuroilla on keskimäärin kahdeksan ottelua jäljellä ennen pudotuspelien alkamista.

->Kuka voittaa suomalaisten maalipörssin?

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia