VIDEO: Hathawaylle ottelurangaistus - painoi vastustajan pään suoraan laitaan

Aika ajoin NHL:n puolella nähdään jos jonkinlaisia sikailuja ja jälleen nähtiin harvinaisen ruma tilanne, jossa Kunin olisi saattanut loukkaantua todella pahasti. Onneksi nyt selvisimme säikähdyksellä. Paljonko pelikieltoa Hathaway mielestäsi tästä ansaitsee?

Calgary Flamesin Garnet Hathaway sikaili itselleen kymmenen minuutin ottelurangaistuksen sunnuntain vastaisena yönä pelatussa Calgary Flames-Minnesota Wild ottelussa. Hathaway painoi Minnesota Wildsin hyökkääjän Luke Kuninin kasvot suoraan päin laitaa.

Pelottavan näköinen tilanne nähtiin heti toisen erän alkupuolella:

Minnesota hyökkääjä Kunin on tulossa antamaan taklausta keskialueella, kun Hathaway päättää väistää kontaktia. Samaan aikaan hän ottaa rumannäköisesti Kuninia niskasta kiinni ja painaa kasvot suoraan kohti vaihtoaition edustan laitaa. Hathaway lensi tilanteesta suoraan suihkuun kirjaten itselleen kymmenenminuutin ottelurangaistuksen. Tilanne menee kurinpitokäsittelyyn ja pidempää kakkua on  varmasti luvassa.

Kunin poistui jäältä tapahtuman jälkeen, mutta palasi myöhemmin jäälle. Tilanteesta olisi voinut tulla vakava loukkaantuminen, mutta onnekseen hän selvisi vain säikähdyksellä pelottavan näköisestä tilanteesta.

27-vuotias Hathaway on pelannut NHL:ssä kolmella kaudella, mutta vasta tämän kauden hän on ollut kokoajan Flamesin kokoonpanossa. Aikaisemmista kausista osa on kulunut AHL-seura Stockton Heatin riveissä. Miehen ura ei ole lähtenyt pisteiden valossa odotettuun liitoon. Johtuiko sikailu tästä turhautumisesta?

Minnesota Wild nappasi ottelusta vierasvoiton 2-4 lukemin.