Haula ja Luostarinen suuntaavat Barkovin Floridaan!

Maanantaina kello 22.00 sulkeutuvan NHL:n siirtoikkunan ensimmäinen suomalaispommi tippui, kun Carolina Hurricanes ja Florida Panthers tekivät isot kaupat.

Carolina Hurricanes ja Florida Panthers tekivät peräti viiden pelaajan kaupat siirtotakarajan viimeisenä päivänä.

Ensimmäisen tiedon täräytti toimittaja Elliotte Friedman, joka kertoo Vincent Trocheckin suuntaavan Carolinaan, kun vaihdossa Floridaan matkaavat kaksi suomalaista Erik Haula sekä Eetu Luostarinen. Luostarisen lisäksi myös toinen tulokas Chase Priskie suuntaa Alexander Barkovin johtamaan Panthersiin. Myös ruotsalaisen hyökkääjän Lucas Wallmarkin uusi seura on pohjoismaisista pelaajista täyttyvä Panthers.

Florida Panthers tulee olemaan 28-vuotiaan Haulan neljäs NHL-seura, sillä vielä viime kaudella hän edusti Vegas Golden Knightsia ja tätä ennen myös Minnesota Wildia. Hurricanesissa pelatut 41 ottelua tuotti suomalaiselle tehot 12+10=22.

21-vuotias Eetu Luostarinen on viettänyt suurimman osa kaudesta AHL-seura Charlotte Checkersin riveissä, mutta ehti hän pelata myös kahdeksan NHL-ottelua Hurricanesissa kirjaten tililleen yhden syöttöpisteen.

Hurricanesiin siirtyvä 26-vuotias Vincent Trocheck on pelannut Floridan kakkossentterin paikalla 55 ottelua 10+26=36 tehoilla. AllStar ottelussakin pelanneen yhdysvaltalaishyökkääjän sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia