Tommy Hawk tappelussa kiekkofanin kanssa

Chicago Blackhawksin hävitessä Winnipeg Jetsille poliisi sai tiedon United Centeriltä, että nuori mies on käynyt käsiksi Blackhawks-maskottiin. Tommy ei kuitenkaan suostunut jäämään ottavaksi osapuoleksi, vaan antoi miehelle kyytiä Petra Ollin ottein.

Chicago Blackhawksin kausi ei ole alkanut odotetulla tavalla. He ovat jämähtäneet Läntisen Konferenssin toiseksi viimeiselle sijalle ainoastaan 26 pistettä keränneenä. Chicago antoi marraskuussa potkut mestarivalmentaja Joel Quennevillelle, jonka jälkeen alamäki on jatkunut vähintään yhtä surullisen näköisenä. Perjantaina saatettiin kuitenkin nähdä intiaaneilta kauden parasta taistelua niin kentällä Jetsejä vastaan, kuin hallin käytävällä Tommy Hawkin kurmuuttaessa kimppuunsa käynyttä fania.

Yhdysvaltojen poliisi nimittäin tutkii videomateriaalin ja kuulustelujen perusteella United Centerin käytävillä syntynyttä välikohtausta, jossa nuori kiekkofani päätti käydä Tommy Hawkin kimppuun jatkoajan loputtua.

Poliisin saamien tietojen mukaan mies ehti lyömään Tommya ja ottamaan tämän pään painitermein sanottuna päälukkoon, ennen kuin Tommy vastasi kutsuun. Tämän jälkeen Tommy otti fanin otteeseensa videolla näkyvään tapaan ja heitti fanin maahan Petra Ollin ottein.

Tommyn otteet näyttivät pelottavan tutuilta, mutta yhdistävä tekijä löytyi nimenomaan Petra Ollin suunnasta. Ylen julkaisemassa videossa Mikko Kekäläinen sekä Susanna Laine saivat kyytiä tuoreelta painin maailmanmestarilta tähän tapaan:

https://www.instagram.com/p/BrXTQu2BS_j/?utm_source=ig_web_copy_link

Chicago Sun Times lehti julkaisi Blackhawksin antaman lausunnon, jonka mukaan seura tutkii tapausta poliisin kanssa. ”Keräämme nyt faktoja, ja toistaiseksi meillä ei ole enempää kerrotavaa tapauksesta. Tutkimuksen valmistuttua tiedotamme lisää”

Poliisin mukaan pahoinpitelystä epäillään 18-20 vuotiasta nuorta miestä. Sun Times lehden mukaan ketään ei kuitenkaan ole vielä pidätetty tapauksen johdosta.

Chicago hävisi kyseisenä yönä Winnipeg jetsille jatkoajan jälkeen lukemin 3-4. He ovat hävinneet viimeisestä 24:sta ottelusta peräti 20 ottelua.

Lue tästä hieman iloisempia uutisia karvaisesta Gritty maskotista!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia