Eläkeläismies teki jääkiekkokortilla yli 100 000 euron voiton!

Puusepänhommista eläkkeelle jäänyt kalifornialaismies tienasi mukavat eläkerahat kuin tietämättään. John kertoi ostaneensa Connor McDavidin jääkiekkokortin keräilykaupasta asiasta sen enempää tietämättä ja nyt vasta myöhemmin hän sai kuulla sen arvon nousseen huimasti.

Monet pitävät jääkiekkokortteja arvottomina ja turhina paperilappuina, mutta tämän artikkelin jälkeen ajatuksesi saattavat olla eri suuntaiset, kun seuraavan kerran esimerkiksi lapsesi pyytää sinua ostamaan korttipakan!

Edmonton Oilersin kapteeni Connor McDavid on yksi tämän hetken parhaimmista NHL-pelaajista ja jotkut ovat onnistuneet tienaamaan tämän faktan varjolla tiedostetusti ja osa hieman tietämättäänkin.

McDavidin NHL-ura alkoi vuonna 2015, kun Edmonton Oilers varasi hänet odotetusti ensimmäisen kierroksen ensimmäisenä varauksena. Samaisena vuonna kalifornialainen Johniksi itsensä esitellyt mies osti kyseisen NHL-keltanokan tulokaskortin 150 dollariin eli hieman alle 134 euron hintaan.

Tämän jälkeen meno on ollut hurjaa ja McJesus on tehtaillut 351 otteluun 162 maalia ja 307 syöttöpistettä ja on täten ollut Oilersin ehdoton valopilkku. Kyseisen pelaajan tulokaskortteja valmistettiin ainoastaan 99 kappaletta ja Johnin käsiin osui sattumalta numerolla 97 valmistettu kortti. McDavid pelaa numerolla 97, joten viimeistään tämä ominaisuus nosti kortin arvon pilviin.

John myi kortin huutokaupassa huimaan 135 811 dollarin eli noin 121 500 euron hintaaan.

–En ole aiemmin keräillyt kiekkokortteja.  Minulla ei ollut kyseiseen korttiin mitään tunnesidettä ja jos pitäisin sen itselläni se lojuisi vain jossain laatikossa. Parempi, että joku pääsee nauttimaan kortista, John kertoo ESPN:lle.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia