NHL:n tuoreet maalivahtihuhut: Crawfordin ura ohi? Kings myy Quickin?

Reilu viikko sitten aivotärähdyksen takia ottelun kesken jättäneen Corey Crawfordin uran jatkosta ei ole tietoa. Samaan aikaan huhuillaan myös toisen huippumaalivahdin tulevaisuudesta, kun Jonathan Quickin huhutaan vaihtavan seuraa.

Chicago Blackhawksin tähtivahdin ura paketissa?

Valitettavan usein loukkaantumisista kärsinyt Corey Crawford joutui jälleen pettymään, kun hän joutui jättämään ottelun kesken 16.12 San Jose Sharksia vastaan pelatussa ottelussa. Hän sai aivotärähdyksen, kun Dylan Strome menetti tasapainonsa kovavauhtisessa takaa-ajossa Evander Kanen kanssa ja lensi päin omaa maalivahtia. Crawford poistui jäältä pukukopin suojiin tutkittavaksi heti tilanteen jälkeen.

Kahteen Stanley Cuppiin joukkueensa torjunut Crawford on useiden NHL:n sisäpiiriläisten mukaan pohtinut uransa jatkoa. Huhu on saanut siipiensä alle jälleen uutta ilmaa, sillä Crawfordin Chicagossa oleva talo on nähty myynnissä netissä. Chicago ei ole Crawfordin agentin tapaan kommentoinut asiaa millään tavalla.

Philadelphia on Kingsin Jonathan Quickin perässä

Huipputoimittajat Ron MacLean, Nick Kypreos, Chris Johnston sekä Elliotte Friedman ottivat puheeksi sekavaa kautta pelaavan Philadelphia Flyersin tarvitsevan uuden maalivahdin parantamaan joukkueen tekemistä. Useaa NHL-seuraa urallaan edustanut Nick Kypreos tiesi sanoa, että Philadelphia on  Los Angeles Kingsin Jonathan Quickin perässä.

”Jokin yhteys LA:lla, Quickilla ja Flyersilla on. En usko, että he keskustelevat vielä sopimuksista, mutta uskon, että jotain on jo keskusteltu. Uskon, että uuden vuoden jälkeen saamme kuulla lisää tästä tapauksesta.”, Kypreos kommentoi.

Quickilla on sopimusta vielä tämän kauden loppuun, mutta Kingsit ovat kommentoineet aikaisemmin olleensa valmiita luopumaan miehestä.

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia