VIDEO: Crosby hävisi kipeästi laukauskisassa Malkinille

Onkohan Sidney Crosby huono häviäjä?

Pittsburgh Penguinsin supertähdet Sidney Crosby ja Evgeni Malkin ovat ylimmät ystävykset, mutta jos Crosby häviää, niin ystävyyssuhteet ovat koetuksella. Tällä kertaa Malkin voitti leikkimielisen laukauskisan ja se jos mikä harmitti Crosbya suuresti.

Crosby on Pittsburgh Penguinsin kivenkova kapteeni ja todellinen joukkuepelaaja viimeiseen asti. Hän kannattelee joukkuetta tappion hetkillä ja tsemppaa viimeiseen asti. Mutta kun kyseessä on henkilökohtainen tappio, niin muilla ei ole helppoa. Crosby tunnetaan todella kilpailuhenkisenä persoonana joka omaa huonon häviäjän ominaisuudet. Sid the Kid rakastaa voittaa.

->Testaa tunnistatko NHL-tähdet nuoruuden kuvista?

Crosby ja seurakaveri Evgeni Malkin kisasivat toisiaan vastaan hieman erilaisessa laukauskisassa, jossa kiekkoja lähetettiin PPG Arenan ylälehtereiltä kaukalossa olevaan maaliin. Penguins on julkaissut leikkimielisestä kisasta videon, jossa he ehdottavat kyseistä lajia myös vuoden 2020 All-Star taitotapahtumaan.

Vaikka meno näyttää rennolta ja vitsit lentävät naurun saattelemana, niin videosta voi aistia kuinka molemmat haluavat voittaa verenmaku suussa.  Kun Malkin saa kiekon maaliin, niin Sidin naamalta näkyy kuinka paljon häntä ottaa päähän. Onhan hän myöntänytkin useasti vihaavansa häviötä.

Malkin kommentoi voittoa rennosti ja hassuttellen ettei ollut tosissaan, mutta olihan se hienoa voittaa kapteeni. Malkinin mukaan tappio ei olisi sattunut häntä yhtä paljon kuin läheistä ystäväänsä Sidneytä, mutta fiilikset olisivat varmasti olleet toisenlaiset jos Crosby olisi vetänyt pidemmän korren.

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia