Dallas Starsin Tyler Seguinin talo jäi tornadon jalkoihin

Tyler Seguinin omistama talo koki hurjat vahingot tornadon ravistelessa Texasin osavaltiossa sijaitsevaa Pohjois-Dallasia.

Texasin osavaltion kolmanneksi suurin kaupunki Dallas joutui hurjan tornadon kynsiin ja NHL-maailma huolestui, sillä alueella asuu muutamia Dallas Starsin pelaajia. Tällä hetkellä ainut NHL-pelaaja jolle tornadon tiedetään aiheuttaneen harmia on tähtihyökkääjä Tyler Seguin.

NHL:n parhaasta nettotulosta nauttiva Dallas Starsin hyökkääjä Tyler Seguinin omistama talo näyttää tuhoutuneen hurjan tornadon iskiessä Dallasiin. Ensimmäisenä ja tärkeimpänä on mainittava, että ketään ei loukkaantunut Seguinin taloon iskeneen tornadon takia.

Seguin oli onnekas, sillä kyseinen asunto oli luontoäidin ravistelessa tyhjillään, sillä asunto oli myynnissä.

-Kiitos kaikille jotka ovat nähneet uutisen tänään, olen turvassa. Onneksi tämä taloni oli myynnissä ja olen muuttanut juuri uuteen. Lähdin alueelta juuri ja tämä on surullista katsottavaa. Rukouksia kaikille joihin tornado vaikutti, Seguin helpotti huolestuneiden olotilaa Twitterissä.

Ennen ja jälkeen kuvasta näkyy kuinka suuret vahingot ovat. Katto on repeytynyt irti, ikkunat ovat säpäleillä ja portti on vääntynyt saranoiltaan. Ainut mikä on kestänyt luontoäidin rääkkäyksen näyttää olevan vahva kiviaita. Tässä kunnossa Seguin ei tietenkään myyntiä voi jatkaa, joten toivottavasti miehellä oli hyvät vakuutukset asunnolle.

Hurja video tornadon ravistellessa kaupunkia:

 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia