Cherry tylyttää Carolina Hurricanesin voittorituaaleja

85-vuotias vanhemman ikäpolven NHL-kommenttaattori Don Cherry on tunnettu kärkkäistä ja kantaaottavista kommenteita. Etenkin NHL:ää koskevat uudistukset ovat usein tylytyksen kohteena. Tällä kertaa kuraa niskaan sai Carolina Hurricanesin tämän kauden voittorituaalit.

-Tämä on National Hockey League.Rod Brind’Amour on hyvä valmentaja, mutta nämä jätkät ovat minulle ääliöitä. Annan teille ohjeen, että älkää tehkö tätä pudostuspeleissä. Tämä on vitsi, Cherry antoi täyden laidallisen Carolinan suuntaan koskien heidän tapaansa tuulettaa voittoja.

Carolina Hurricanesin mukaan pelaajat ja fanit rakastavat rituaaleja, eikä mikään muu merkkaa mikään.

Cherry ei jättänyt asiaa kommentointiaan kuitenkaan tuohon, vaan jatkoi tylyttämistä Hockey Night in Canadan lähetyksessä. Hänen mukaansa tuollainen pelleily ei kuulu ammattimaiseen jääkiekkoon. Hän myös toisti useasti, että Carolina on joukko ääliöitä näiden tuuletusten myötä. Carolina ei jäänyt toimettomaksi, vaan he päivittivät Twitter-tilinsä selostukseen lausahduksen, joka saattaa ottaa Cherryä pääähän entistä enemmän.

”Joukko ääliöitä, jotka tekevät hauskoja tuuletuksia”

Carolina Hurricanes pääsi kiinni pudotuspelipaikkaansa voittamalla Dallas Starsin voittomaalikilpailussa sunnuntaiyönä. Suuremman huomion Carolina on kerännyt kuitenkin juurikin voittojen tuuletuksista.

Carolina Hurricanes on tuulettanut kotivoittoja pelaajien valitsemilla tavoilla. He ovat muun muassa keilanneet, pelanneet baseballia, tanssineet tunnettujen biisien tahdissa, limbonneet sekä kaatuneet jäähän tsunamin iskusta. Monien mielestä tämäntapaiset rituaalit ovat piriste NHL:lle, mutta ehkä meidän pitää yrittää myös ymmärtää kaavoihin kangistuneita vanhemman liiton kiekkomoguleita.

https://twitter.com/NHLCanes/status/1096976534005563393

Hyödynnä Optibetin riskitön veto!

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia