Connor McDavid saattaa olla sivussa kauden alussa

NHL-kauden alku lähenee ja Edmonton Oilersilla on huolia kapteeni Connor McDavidin suhteen. Hän loukkasi polvensa viime kauden lopulla ja toipuminen on edelleen kesken. Tämän hetkisen tiedon mukaan hän ei välttämättä aloita NHL-kautta yhdessä seuransa kanssa.

Edmonton Oilersin kapteeni Connor McDavid on ollut vaitonainen tilanteestaan viime kauden lopulla sattuneen loukkaantumisen suhteen. Nuori taituri ajoi tuttuun tapaan kovaa vauhtia maalille huhtikuun kuudentena päivänä Calgary Flamesia vastaan pelatussa ottelussa, mutta seuraukset olivat tällä kertaa kohtalokkaammat. Connor loukkasi tilanteessa polvensa siten, että hänet piti auttaa pois jäältä. Myöhemmin selvisi, että vasemman polven takaristisiteet olivat rikkoutuneet ikävässä tilanteessa.

McDavidin pelaaja-agentti Jeff Jackson on nyt kuitenkin avannut tämän hetkistä tilannetta ja todennut, että Connorin toipuminen ei ole edennyt siten kuin oletettiin. Hänen mukaansa McDavid ei ole ehkä ole pelikunnossa Vancouver Canucksia vastaan pelattavassa kauden avausottelussa lokakuun toisena päivänä.

-Kaverille jonka pelaaminen pohjautuu luisteluun, niin tälläinen takapakki tekee pahaa. Kukaan ei halua tehdä mitään väärin kesken kuntoutuksen. Kaikki on ollut erittäin huolellista ja hyvin organisoitua etenemistä. Hän on tehnyt kaiken erittäin hyvin, Jackson kommentoi Sportsnetille.

-Emme voi sanoa vielä syyskuun alussakaan varmasti pystyykö hän aloittamaan kautta. Hän on erittäin hyvässä kunnossa ja kauden alkuun on kuukausi, joten kukaan ei sano, että hän palaisi vasta marras- tai joulukuussa. Hän on toipunut kohtalaisen hyvin ja kaikki iloitsevat etenemisestä, Jackson jatkoi.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

McDavidin odotetaan palaavan Edmontoniin perjantaina. Edmontonin GM Ken Holland on optimistinen ja hän odottaa McDavidia jäälle BioSteel leirillä. Agentti Jackson on kuitenkin varovaisempi ollen varma, että hän ei tule jäälle kyseisellä leirillä. Leiriltä pois jättäytyminen aiheuttaa heti spekulointeja kunnon suhteen.

Kauden alkuun on vielä kuukausi, joten Edmonton perhe sekä NHL:n seuraajat voivat vain odottaa ja toivoa parasta.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia